Administrators Grendziu Posted April 21, 2022 Administrators Share Posted April 21, 2022 Czy poza ponadczasowym Ringersem czekoladą, jest coś jeszcze TOP, że nie idziecie łowić bez na Method Feeder jako przynęta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwiazda Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 Dla mnie nr 1 od zeszłego sezonu? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 (edited) Ozingi i bandumy Sonu. Edited April 21, 2022 by Splot 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 Ja praktycznie w ogóle nie zdjemuję z bagnetu DB Washters żółty 7mm. Tak na, a tfu, komercjach jak i na PZW. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 22, 2022 Author Administrators Share Posted April 22, 2022 Oczywiście wczoraj Ringers głównie dawał radę. Myślę, że wystarczyłoby max 5pudełek z cukierkami, a nawet trzy. Ringers czekolada, jakiś śmierduch, ananas, może pikantna kiełbasą i coś jeszcze? Kto poleci dobrego, sprawdzonego śmierducha?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 7 godzin temu, Grendziu napisał: Oczywiście wczoraj Ringers głównie dawał radę. Myślę, że wystarczyłoby max 5pudełek z cukierkami, a nawet trzy. Ringers czekolada, jakiś śmierduch, ananas, może pikantna kiełbasą i coś jeszcze? Kto poleci dobrego, sprawdzonego śmierducha?? Na metodę nie łowię od paru lat, więc nie bijcie, nie linczujcie. ? Karpiowe zawody po 8 godzin mnie zniechęciły. Ale nie o tym. Tak na oko w 7/10 przypadków sprawdzał mi się stary, niemodny śmierdziuch, czyli Bloody Halibut Hook Pellets od Carp Zoom'a. https://sklepwedkarski.pl/product-pol-89096-Pellet-haczykowy-Carp-Zoom-Bloody-Halibut.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping Jest tylko małe "ale". Warto go czasem potrzymać na słoneczku, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, żeby puścił olejki. Taki jest o wiele bardziej skuteczny. Dobrze jest też podbić go krążkiem żółtej pianki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 22, 2022 Author Administrators Share Posted April 22, 2022 2 godziny temu, Linek727 napisał: Na metodę nie łowię od paru lat, więc nie bijcie, nie linczujcie. ? Karpiowe zawody po 8 godzin mnie zniechęciły. Ale nie o tym. Tak na oko w 7/10 przypadków sprawdzał mi się stary, niemodny śmierdziuch, czyli Bloody Halibut Hook Pellets od Carp Zoom'a. https://sklepwedkarski.pl/product-pol-89096-Pellet-haczykowy-Carp-Zoom-Bloody-Halibut.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping Jest tylko małe "ale". Warto go czasem potrzymać na słoneczku, w szczelnie zamkniętym opakowaniu, żeby puścił olejki. Taki jest o wiele bardziej skuteczny. Dobrze jest też podbić go krążkiem żółtej pianki. Sam taki produkowałem, wiem jak go zrobić ??? tak jest skuteczny ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 15 godzin temu, Grendziu napisał: Kto poleci dobrego, sprawdzonego śmierducha?? Od kąt pierwszy raz go kupiłem, a to już kilka sezonów, jeszcze, a szczególnie wiosną na komercjach nigdy mnie nie zawiódł. Do dziś jest zawsze w moim methodowym plecaku. Stosuję 8mm. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 Nie ma najlepszych, ale za to są najgorsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 25, 2022 Author Administrators Share Posted April 25, 2022 20 godzin temu, christhof70 napisał: Nie ma najlepszych, ale za to są najgorsze Zrzęda ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts