Administrators Grendziu Posted December 17, 2015 Administrators Share Posted December 17, 2015 Przez ten nasz wspólny projekt, straciłem trochę czasu na jesienne łowienie, ale nie żałuję, mam tylko taką nadzieję, że wirtualny świat, który mnie wciągnął w wędkarstwie na maksa nie pogłębi się... Moje plany na 2016r to dopracowanie method feeder, to łowienie ryb delikatnymi zestawami, to testy na przynętach i zanętach, to szukanie od czasu do czasu ryby życia w postaci rekordowego karpia czy amura, to także zabawa spinningiem i szukanie metrowego szczupaka Przede wszystkim także robienie zdjęć i kto wie, może kręcenie filmów nad wodą. To poświęcenie czasu na wpisy na blogu - to także realizacja celu i marzenia o własnej................ No i może oficjalnie zacznę bawić się w zgłaszanie rekordowych ryb choć nie wiem, czy będzie mi się chciało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Ja w 2016 roku zamierzam wrócić typowo do spławika i LINA w wolnych chwilach grunt i karp na komercji ale to tylko plany co z tego wyjdzie kto to wie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Który to już raz sobie obiecuję że postaram się "odpsioczyć" Wartę. Jakoś nie umiem się zmobilizować do tej rzeki. A mam 8km. Na Odrę za to 40 km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 23, 2015 Author Administrators Share Posted December 23, 2015 Arek na Warcie sumy są, może się ich boisz Żarcik, ja chcę pobić rekord i basta!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Ja w nadchodzącym 2016 za cel stawiam sobie lina i doskonalenie łowienia wagglerem. Oprócz tego spróbuję pobić życiówkę leszcza. Reszta zależna będzie od pogody i czasu. Zimą w zależności od mrozu będą albo klenie z rzeki, albo okonie spod lodu. Spinning za większym drapieżnikiem raczej z rzadka, głównie jesienią. No i do tego batożenie płoci na kanale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędkarz z Roztocza Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 (edited) Moje plany na 2016 niczym się nie różnią od poprzednich. Jestem prawie gotowy do rozpoczęcia sezonu,składki już opłacone,jeszcze uzbroić nowe przynęty i tylko czekać na rozpoczęcie sezonu Edited December 24, 2015 by Wędkarz z Roztocza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Spełnienia postanowień Heniek w nowym sezonie. Widzę że nowe rękodzieło gotowe. Oby było łowne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędkarz z Roztocza Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Arek dzięki i wzajemnie. Wobki są już po solidnych testach i będą na 100% łowne . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 24, 2015 Author Administrators Share Posted December 24, 2015 Moje plany mogą się o tyle zmienić, jeśli w końcu sprzedam RIB-a i kupię wymarzoną łódkę, wtedy to będę miał dylemat czy spinning, czy z brzegu na feeder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Zdrajco paskudny! Spinning? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts