elvis Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Nie lubię łapać zbyt aktywnie, ale czasem trzeba, więc zagościło trochę "nowości" w moim arsenale.Jest to produkcja i muszę przyznać że wygląda przyzwoicie. Ciężarki do Bomb są wykonane ze stali w technologii CNC na automatach, a pozostałe elementy też wyglądają solidnie.Jedynie koszyczek do slow sinking ma spory luz i się mocno rusza. Poza tym ok.Edit. No i czar prysł... Więcej informacji w innym temacie. Teraz muszę znaleźć wodę by to przetestować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted May 5, 2022 Author Share Posted May 5, 2022 Nie bardzo wiem gdzie o tym napisać, więc wrzucę tutaj. Kupiłem kilka drobiazgów z serii slow sinking, między innymi koszyczek. Nie dawał mi spokoju, bo widziałem już gdzieś podobny.No i po chwili już miałem pewność, że nie podobny, a wręcz identyczny.Chodzi o koszyczki Browninga Slow sinking Xenos, które miały swoją premierę 3 lata temu, a które też posiadam. Polski "producent" po prostu wykorzystuje gotowe koszyczki i za pomocą nitownicy montuje do nich pływającą kulkę. Trochę to słabe.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 3 godziny temu, elvis napisał: Nie bardzo wiem gdzie o tym napisać, więc wrzucę tutaj. Kupiłem kilka drobiazgów z serii slow sinking, między innymi koszyczek. Nie dawał mi spokoju, bo widziałem już gdzieś podobny. No i po chwili już miałem pewność, że nie podobny, a wręcz identyczny. Chodzi o koszyczki Browninga Slow sinking Xenos, które miały swoją premierę 3 lata temu, a które też posiadam. Polski "producent" po prostu wykorzystuje gotowe koszyczki i za pomocą nitownicy montuje do nich pływającą kulkę. Trochę to słabe.... Pływające koszyki? A do czego takie ustrojstwo ? Łapaniem z powiezrzni ? ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 5, 2022 Administrators Share Posted May 5, 2022 5 godzin temu, elvis napisał: Nie lubię łapać zbyt aktywnie, ale czasem trzeba, więc zagościło trochę "nowości" w moim arsenale. Jest to produkcja i muszę przyznać że wygląda przyzwoicie. Ciężarki do Bomb są wykonane ze stali w technologii CNC na automatach, a pozostałe elementy też wyglądają solidnie. Jedynie koszyczek do slow sinking ma spory luz i się mocno rusza. Poza tym ok. Edit. No i czar prysł... Więcej informacji w innym temacie. Teraz muszę znaleźć wodę by to przetestować. Takie kulki od pinponga jak na dole, montowało się kiedyś na żyłce z ołowiem ponoć i wrzucało na stanowiska konkurencji, aby ryby płoszyło??? przywieź te nowość na zlot proszę, bo nie wiem co to warte oprócz ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 1 godzinę temu, suwi napisał: Pływające koszyki? A do czego takie ustrojstwo ? Łapaniem z powiezrzni ? ... Wolno tonące koszyki, taka przeróbka sinking bomb vel tonącej bombki. Łowi się tak z feeder-a w opadzie. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 5, 2022 Administrators Share Posted May 5, 2022 No to liczę na Wasze doświadczenia nad wodą, nie teorie w sieci ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts