DzioBaty Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Witam wszystkich ostatnio zastanawiam się nad kupnem łódki rybackiej na jezioro dość spore jest to jezioro Rudnickie nie jestem jakimś zapalonym rybakiem 2razy w miesiącu wypływał bym na jeziorko 98 % solo. Byłby ktoś w stanie doradzić mi za jaka łódka mógłbym się rozglądać ? Mój budżet na łódzkie to około 5tys Dodam ze z czasem chciałbym zamontować jakiś elektryczny silnik w jakiejś przystępnej cenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 1 godzinę temu, DzioBaty napisał: nie jestem jakimś zapalonym rybakiem Nie to forum, tu rybaków nie ma, proponuję się zalogować na stronę PGRyb lub inne rybackie strony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 21, 2022 Administrators Share Posted June 21, 2022 3 godziny temu, DzioBaty napisał: Witam wszystkich ostatnio zastanawiam się nad kupnem łódki rybackiej na jezioro dość spore jest to jezioro Rudnickie nie jestem jakimś zapalonym rybakiem 2razy w miesiącu wypływał bym na jeziorko 98 % solo. Byłby ktoś w stanie doradzić mi za jaka łódka mógłbym się rozglądać ? Mój budżet na łódzkie to około 5tys Dodam ze z czasem chciałbym zamontować jakiś elektryczny silnik w jakiejś przystępnej cenie . Rybacka, czy wędkarska? Bo jeśli chcesz rybaczyć, to chyba trzeba być na danej wodzie użytkownikiem rybackim, a do wędkowania wystarczy stosowne pozwolenie, jeśli oczywiście można tam wędkami "wojować". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Pamiętajcie, że każdy wędkarz to rybak amator. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts