Dominik Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 23, 2015 Administrators Share Posted December 23, 2015 Chciałbym Wam życzyć przede wszystkim spokojnych, rodzinnych zdrowych Świąt Bożego Narodzenia, dużo radości i spełnienia marzeń. Oby dlaRyb.pl było dla Was wszystkich miejscem chętnym do odwiedzin nie tylko wirtualnie, ale także do organizacji działań w terenie. Abyście połączeni pasją, mimo różnych czasami wizji spędzili niezapomniane chwilę nad wodą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Dziękuję. I chyba tylko pozostaje przyłączyć się do życzeń i również życzę Wszystkiego Najlepszego, a przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń, szczególnie tych wędkarskich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Zdrowych pogodnych świąt bożego narodzenia życzę dla was panowie i waszych rodzin . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 zdrowych radosnych i rodzinnych Świąt Bozego Narodzenia dla wszystkich wędkarzy i ich rodzin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 23, 2015 Administrators Share Posted December 23, 2015 Panowie jeszcze raz najlepszego i dziękuje każdemu z osobna za życzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Bogatego Mikołaja i samych szczęśliwych chwil w gronie rodziny i przyjaciół w ten Świąteczny czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 19, 2016 Administrators Share Posted December 19, 2016 Jak tam przygotowania do Świąt? To już drugi raz, poniekąd będziemy razem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Przygotowania idą pełną parą. Myślałem że skalary w akwarium utuczą się na wigilię ale niestety muszę kupić karpia. Za chwilę zabieram się za choinkę. Miałem jeszcze przystroić balkon w światełka ale nie chce mi się zasilania przeciągać. Zamontowałem tylko karmnik dla ptaszków który mój syn zrobił na zajęciach w szkole. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 (edited) Drzewko ubrane,oby mój pieseł nie potraktował je jak te w parku. Przed oknami w ogródku też przystrojone. Ach ta magia świąt, opłatek,sianko,karp,Kevin,choinka. Prezent też sobie kupiłem. Edited December 19, 2016 by cygan786 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts