Jump to content

Przebudzenie Mocy.

ArekH
 Share

Recommended Posts

No ok. Wszyscy tu wiedzą że doskonale pamiętam z kin Luka ! Cenię sobie niezmiernie

3 stare produkcje,I uważam że nic ich nie przebije. Następna kontynuacja Sagi była wg. mnie mniej niż średnia. Wczoraj byłem na "Przebudzenie mocy " z małżonką! Trudno mi się odnieść. Ale producenci co by nie mówić zrobili raczej wszystko by nawiązać do klimatu "Starej Republiki" ;) Lepiej już raczej będzie trudno.  Efekty dość imponujące. Teraz wiadomo rządzi komputer. Niewiele pobił prekursorów z lat 70tych . Jak dla mnie fana GW? Warto się wybrać! Nawet jak by to był podły film? ( a nie jest) Saga musi trwać! 

• Administrators

Nie pomogę tutaj, jedyne na co czekałem z utęsknieniem w kinach to była trylogia "Władcy Pierścieni" oglądałem jeden film, a już myślałem o kolejnym...

Tego mam pełną kolekcję z Hobbitem włącznie.!  Ja czytałem książki I mam "Ambiwalentne " podejście do tego co by nie mówić dzieła! Moja Anula nie przyjmuje kompletnie żadnej krytyki do wiadomości! :/

Arek nie wiedziałem że jesteś fanem GW.

Ja również uwielbiam GW moc jest z nami, swego czasu byłem nawet na Saharze gdzie kręcili sceny filmu.

Również z żonką wybieramy się na GW.

• Like 1

Zazdroszczę Maćku tego co widziałeś na własne oczy. :) A miałem naście lat jak byłem w kinie na VI Epizodzie w latach 70 tych.

• 1 year later...