Administrators Grendziu Posted January 1, 2016 Administrators Share Posted January 1, 2016 W tym roku straciłem wieloletnie okulary polaryzacyjne, które ze mną przeważnie były na rybach. Kupiłem je kilka lat temu na allegro przez przypadek, oprócz tego, że niemal idealnie pasowały do mnie to miały dodatkową gumę wokoło oprawek co skutecznie chroniło dodatkowo oczy przed łzawieniem gdy był mocny wiatr. Szukam w google, szukam na aukcjach - niby są podobne, ale nie te same... Jakie byście polecili okulary na ryby? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 20, 2016 Author Administrators Share Posted July 20, 2016 Wznawiam wątek, z chęcią coś kupię. Proszę o podpowiedzi i sugestie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 WileyX powinno być dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MFisky Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Dnia 1.01.2016 o 23:07, Grendziu napisał: W tym roku straciłem wieloletnie okulary polaryzacyjne, które ze mną przeważnie były na rybach. Kupiłem je kilka lat temu na allegro przez przypadek, oprócz tego, że niemal idealnie pasowały do mnie to miały dodatkową gumę wokoło oprawek co skutecznie chroniło dodatkowo oczy przed łzawieniem gdy był mocny wiatr. Szukam w google, szukam na aukcjach - niby są podobne, ale nie te same... Jakie byście polecili okulary na ryby? Marka okularów polaryzacyjnych jest w cenie przystępniej, wizualnie i jakościowo też jest ok. Marka okularów polaryzacyjnych jest w cenie przystępniej, wizualnie i jakościowo też jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 20, 2016 Author Administrators Share Posted July 20, 2016 3 godziny temu, mav3rick napisał: WileyX powinno być dobre 450 zł za szkiełka, które zgubię, nadepnę, spadną i wypadną szkiełka czy inne plastiki? To nie dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Podobno niezniszczalne i dożywotnia gwarancja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 20, 2016 Author Administrators Share Posted July 20, 2016 5 minut temu, mav3rick napisał: Podobno niezniszczalne i dożywotnia gwarancja Jak nadepnie 100kg to jakby słoń usiadł na biedronkę, myślisz, że by przeżyła? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 No, jak jest się dziamdzia to wszystko się zniszczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 20, 2016 Author Administrators Share Posted July 20, 2016 5 minut temu, mav3rick napisał: No, jak jest się dziamdzia to wszystko się zniszczy 'Dziamdzia" - co to być? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Taki fajtłapa co nie uważa na nic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts