Administrators Grendziu Posted January 3, 2016 Administrators Share Posted January 3, 2016 Próbowałem, próbowałem i się nie zakochałem... Używałem wędziska Savage Gear Butch Light 205 cm 10-30g. Teraz chcę podjąć jeszcze jedną próbę z castingiem, na tapetę chcę położyć kijek do 60/70g, spróbować łowić cięższymi niż zazwyczaj jerkami. Jakieś propozycje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 O bulwa .... Jest i rozbudowany wątek o wędkach Rozumiem, że wpis aktualny i cały czas czekasz na propozycje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 29, 2019 Author Administrators Share Posted May 29, 2019 Nieaktualne od czasu jak wziąłem ją na łódkę i nauczyłem sie hurtowo odławiać szczupaki spod trzcin tym czymś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts