Administrators Grendziu Posted August 12, 2022 Administrators Share Posted August 12, 2022 My tu gadau, gadu w innym wątku o 50tcę @Linek727 - przy okazji sto lat i oby Odra wróciła za Twojego życia do najlepszej kondycji jakiej pamiętasz, a mnie wyskoczyło, że @grych ma dzisiaj urodziny. Stol lat, spełnienia marzeń i połamania kija 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Wszystkiego najlepszego @grych i @Linek727 Zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 44 minuty temu, Grendziu napisał: wyskoczyło, że @grych ma dzisiaj urodziny. A Tacy ja @grych miewają urodziny? ? Dużo zdrówka Rysiu. Spokoju w domu i efektów nad wodą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 4 minuty temu, Grzes77 napisał: Wszystkiego najlepszego @grych i @Linek727 Zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń ? Dzięki. Jeszcze się nie rozpadłem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Przed chwilą, Linek727 napisał: Dzięki. Jeszcze się nie rozpadłem ? Gówniarz. ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 To Twojego kulasa wyłowili za Kostrzyniem? Cóż.. Z beznogim Arkiem nie piłem. Nadrobimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Wszystkiego najlepszego Rychu. Sto lat w zdrowiu, ???? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 3 minuty temu, Linek727 napisał: To Twojego kulasa wyłowili za Kostrzyniem? Cóż.. Z beznogim Arkiem nie piłem. Nadrobimy. Cholera, myślałem że nie poznasz. A pro po. Nawet z dwunogim nie piłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 100lat byku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 11 godzin temu, ArekH napisał: A Tacy ja @grych miewają urodziny? ? Zdarza się od czasu do czasu Panowie, dzięki 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts