Janek333 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Witam każdy z nas ma tą jedną jedyną ulubioną, wyjątkową przynętę chodź w pudełku mamy pełno blach,gum,woblerów itd Ta jedna jest naszym killerem, chciałbym się dowiedzieć jaka przynęta jest waszym ,,killerem''?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Od lat kukurydza i czerwone przodują nad innymi przynętami ale używam różnych różności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 5, 2016 Administrators Share Posted January 5, 2016 Jeśli chodzi o białoryb to od dwóch sezonów bezwzględnie dominuję u mnie w składzie pinka czerwona zdipowana smakiem ochotkowym z firmy Mckarp - łowie na to wszystkie ryby. Na drapieżniki to gumy FOX RAGE z główkami jigowymi Gamaktsu. Woblery to RAPALA i FOX RAGE (jeden stary model białej rybki, nie pamiętam nazwy, niedostępny już w sprzedaży - zerwałem ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podlasiak Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Jeżeli chodzi o spławik to kukurydza a na szczupaki to savage gear cannibal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Groch i Łubin . Hołduję tym przynętom. Selektywne i biją na głowę inne w sensie przynęta a wielkość ryby! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 5, 2016 Administrators Share Posted January 5, 2016 1 godzinę temu, ArekH napisał: Groch i Łubin . Hołduję tym przynętom. Selektywne i biją na głowę inne w sensie przynęta a wielkość ryby! Łubin dodaję w zanęcie, ale na haku mi się nie sprawdził, pewnie na Odrze masz lepsze wyniki niż na zbiorniku typu jezioro czy staw? Dipujesz czymś hak z łubinem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janek333 Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 2 godziny temu, podlasiak napisał: Jeżeli chodzi o spławik to kukurydza a na szczupaki to savage gear cannibal U mnie również cannibal i także kukurydza z puszki ale tylko zakupiona w Netto Nadaje się na haczyk ale także jako moja zanęta na liny którą ja uwielbiają;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 9 godzin temu, Grendziu napisał: Łubin dodaję w zanęcie, ale na haku mi się nie sprawdził, pewnie na Odrze masz lepsze wyniki niż na zbiorniku typu jezioro czy staw? Dipujesz czymś hak z łubinem? Nie, polegam na naturalnym smaku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 U mnie jeśli chodzi Spinn to bolenie spirit 7 , szczupaki wobler jaxona biało czerwony dokładnie nazwy nie znam i żabka z obrotówką Rosyjska , białoryb groch , kuku , gnojak , 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 26, 2016 Administrators Share Posted November 26, 2016 Pinka - żywa, odpowiednio zdipowana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts