Jump to content

Najlepsza przynęta sezonu

Janek333
 Share

Recommended Posts

Witam każdy z nas ma tą jedną jedyną ulubioną, wyjątkową przynętę chodź w pudełku mamy pełno blach,gum,woblerów itd Ta jedna jest naszym killerem, chciałbym się dowiedzieć jaka przynęta jest waszym ,,killerem''?:) 

• Administrators

Jeśli chodzi o białoryb to od dwóch sezonów bezwzględnie dominuję u mnie w składzie pinka czerwona zdipowana smakiem ochotkowym z firmy Mckarp - łowie na to wszystkie ryby.

Na drapieżniki to gumy FOX RAGE z główkami jigowymi Gamaktsu.

Woblery to RAPALA i FOX RAGE (jeden stary model białej rybki, nie pamiętam nazwy, niedostępny już w sprzedaży - zerwałem :( ).

• Administrators
1 godzinę temu, ArekH napisał:

Groch i Łubin . Hołduję tym przynętom. Selektywne i biją na głowę inne w sensie przynęta a wielkość ryby!

Łubin dodaję w zanęcie, ale na haku mi się nie sprawdził, pewnie na Odrze masz lepsze wyniki niż na zbiorniku typu jezioro czy staw? Dipujesz czymś hak z łubinem?

2 godziny temu, podlasiak napisał:

Jeżeli chodzi o spławik to kukurydza a na szczupaki to savage gear cannibal :)

U mnie również cannibal i także kukurydza z puszki ale tylko zakupiona w Netto ;) Nadaje się na haczyk ale także jako moja zanęta na liny którą ja uwielbiają;) 

9 godzin temu, Grendziu napisał:

Łubin dodaję w zanęcie, ale na haku mi się nie sprawdził, pewnie na Odrze masz lepsze wyniki niż na zbiorniku typu jezioro czy staw? Dipujesz czymś hak z łubinem?

Nie, polegam na naturalnym smaku.

U mnie jeśli chodzi Spinn to bolenie spirit 7 , szczupaki wobler jaxona  biało czerwony dokładnie nazwy nie znam i żabka z obrotówką Rosyjska :D , białoryb groch , kuku , gnojak ,

• Like 1