Jump to content

11-ste MŚ w Belgii (feeder)

NPC
 Share

Recommended Posts

• NPC changed the title to 11-ste MŚ w Belgii (feeder)

Fajny wynik, rozumiem, że 1 tura. Utrzymanie tego poziomu będzie już sukcesem.

Ale mam pytanko: w jaki sposób wyłania się reprę na takie mistrzostwa?

PS. Jakby co, to nie podjąłbym się reprezentowania nawet swojego koła. Pytam tylko jako Cieńki Bolek.

• Like 1

Fajny wynik, rozumiem, że 1 tura. Utrzymanie tego poziomu będzie już sukcesem.
Ale mam pytanko: w jaki sposób wyłania się reprę na takie mistrzostwa?
PS. Jakby co, to nie podjąłbym się reprezentowania nawet swojego koła. Pytam tylko jako Cieńki Bolek.
Wszystko jest opisane w zasadach organizacji sportu wędkarskiego na stronie PZW. Pod ręką mam stare zosw z 2018 .
Ps. Wiem, że w przyszłym roku mają być zamienione zasady powoływania kadry. 75cb87d69945198bb95b66fa6d932978.jpg06ef2a0c45748d8fa430b1c76d50b5cb.jpg
  • Like 2
  • Thanks 1

• 8 months later...
9 godzin temu, Semi napisał(a):

Czemu nie zrobicie z tym spamem w końcu porządku??

właśnie do ...ja i do pana!

W dniu 9.10.2022 o 16:06, elvis napisał(a):

Wszystko jest opisane w zasadach organizacji sportu wędkarskiego na stronie PZW. Pod ręką mam stare zosw z 2018 .
Ps. Wiem, że w przyszłym roku mają być zamienione zasady powoływania kadry. 75cb87d69945198bb95b66fa6d932978.jpg06ef2a0c45748d8fa430b1c76d50b5cb.jpg

a mnie zastanawia co innego. kto do ........y nedzy wybiera wodę pod takie zawody? ludzieeeeeeeeeeeeeeee w sektorze D kostyra jest 5 i łowi ryby ze śrenią wag a 8,6 grama!!!!!!! to są kpiny. ja wiem, że to prawie 100 chłopa, ale można to rozdzielić na dwie czy nawet trzy wody. właśnie to jeden z powodów, że tak kocham zawody. i największy szacunek dla Petra Klaska i Pepy Konopaska. dla mnie to mistrzowie nad miszcze

• Like 1