NPC Posted October 8, 2022 Share Posted October 8, 2022 (edited) Edited October 8, 2022 by NPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Nie wiem dlaczego ale jak widzę 'zawody' w łowieniu ryb to automatycznie mam uśmiech pod nosem, humor lepszy jakiś 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Fajny wynik, rozumiem, że 1 tura. Utrzymanie tego poziomu będzie już sukcesem. Ale mam pytanko: w jaki sposób wyłania się reprę na takie mistrzostwa? PS. Jakby co, to nie podjąłbym się reprezentowania nawet swojego koła. Pytam tylko jako Cieńki Bolek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Fajny wynik, rozumiem, że 1 tura. Utrzymanie tego poziomu będzie już sukcesem. Ale mam pytanko: w jaki sposób wyłania się reprę na takie mistrzostwa? PS. Jakby co, to nie podjąłbym się reprezentowania nawet swojego koła. Pytam tylko jako Cieńki Bolek.Wszystko jest opisane w zasadach organizacji sportu wędkarskiego na stronie PZW. Pod ręką mam stare zosw z 2018 .Ps. Wiem, że w przyszłym roku mają być zamienione zasady powoływania kadry. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silaktora Posted July 7 Share Posted July 7 Regulamin chyba w tym roku nie uległ zmianie? _________________________________________ https://pbgconsulting.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted July 7 Share Posted July 7 Czemu nie zrobicie z tym spamem w końcu porządku?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted July 7 Share Posted July 7 9 godzin temu, Semi napisał(a): Czemu nie zrobicie z tym spamem w końcu porządku?? właśnie do ...ja i do pana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted July 7 Share Posted July 7 W dniu 9.10.2022 o 16:06, elvis napisał(a): Wszystko jest opisane w zasadach organizacji sportu wędkarskiego na stronie PZW. Pod ręką mam stare zosw z 2018 . Ps. Wiem, że w przyszłym roku mają być zamienione zasady powoływania kadry. a mnie zastanawia co innego. kto do ........y nedzy wybiera wodę pod takie zawody? ludzieeeeeeeeeeeeeeee w sektorze D kostyra jest 5 i łowi ryby ze śrenią wag a 8,6 grama!!!!!!! to są kpiny. ja wiem, że to prawie 100 chłopa, ale można to rozdzielić na dwie czy nawet trzy wody. właśnie to jeden z powodów, że tak kocham zawody. i największy szacunek dla Petra Klaska i Pepy Konopaska. dla mnie to mistrzowie nad miszcze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts