Administrators Grendziu Posted January 10, 2016 Administrators Share Posted January 10, 2016 Będę w tym wątku cytował pytania, które pojawiają się w Social Media. mam nadzieję, że nasi doświadczeni użytkownicy będą służyć dobrą radą: Czas start, pierwsze pytanie chyba do Elvisa."Witam, mam pytanie do kogoś kto zna się na na "Method Feeder", a mianowicie szukam koszyczków z burtami i gumką , żeby nie nabijać zanęty tylko mocować woreczek PVA czy , można gdzieś zakupić takie cudo z góry dziękuję za odpowiedz " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 (edited) Takie koszyki to hydrus z Browninga i hybrid z Guru.Browning dostępny w sklepach,Guru raczej w internecie Edited January 10, 2016 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Guru jest też dostępny w sklepach stacjonarnych, bynajmniej jest Raven-Fishing. Cenowo jest dwa razy droższy od Browninga jednak jakość nie porownywalnie lepsza Koszyczki Browninga mają jedną małą wadę fabryczną. Wychodzi z nich środkowa rurka. Poprostu się rozpada. Wystarczy wymienić na trochę ciaśniejszą i wszystko jest ok. Dodatkowo koszyczki Guru mają otwory w dnie przez które można przeciągnąć gumę. W Browningach tego nie ma. Koszyczek z lewej to Guru Hybrid, a środkowy to Browning Hydrus. Jeśli mi się uda znaleźć rękaw Pva to jutro przedstawię opis i zdjęcia. Być może jakiś artykuł na bloga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 10, 2016 Author Administrators Share Posted January 10, 2016 "Witam. Chciałem się zapytać czy można łowić metodą opadu na żyłkę. Jeśli nie, to dlaczego?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 13, 2016 Author Administrators Share Posted January 13, 2016 Kolejne pytanie: "Witam kolegów i koleżanki. Chciałbym zasięgnąć waszej opinii mianowicie planuje zakup zaubera 4000 i nie wiem czy z składana 2 częściowa korbką czy zwykła dokręcana na śrubkę . Pomożecie ?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Nawet się nie zastanawiaj. Oczywiście że skręcana na śrubkę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 A ja mam pytanie od mojego ojca: "Czy warto stosować fluorocaron jako przypon do feedera na białą rybę?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 13, 2016 Author Administrators Share Posted January 13, 2016 1 minutę temu, andrzej napisał: A ja mam pytanie od mojego ojca: "Czy warto stosować fluorocaron jako przypon do feedera na białą rybę?" A to byś dał na nowy temat to też bym trochę popytał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 17, 2016 Author Administrators Share Posted January 17, 2016 "Witam Wędkarzy! Doradzi ktoś w wyborze Echo Sondy do 1500zl . Nie miałem z tym styczności, bo dopiero 1 rok będę pływał na łódce głównie na Wiśle." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 17, 2016 Author Administrators Share Posted January 17, 2016 "Jaką plecionkę na okonia polecacie na odrę? " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts