KaZuYa Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Nie wiem czy było Wszędzie tego pełno a wy jak oceniacie obecny rząd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Obawiam się, że polityka to wielkie bagno, które pogrąża każdego kto w temat ten wchodzi. Może dlatego dotąd nie był otwierany taki wątek. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Zgadzam się z Kotwicem. Ja będę stronił jak się tylko da od polityki, bo nie chciałbym nikogo obrazić, ani zostać obrażonym. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Poza tym to forum wędkarskie, a nie o tematyce politycznej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Ja poszedłem tak daleko w swej wędkarskiej apolityczności, że nawet zbanowałem na twitterze konto dlaryb.pl, z uwagi na to, że tam właśnie zdarza mi się politycznie wypowiedzieć (ostatnio rzadko) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Czyli pod wpływem polityki zamieniasz się z Dominika w Demonika Teraz opracuj jeszcze metodę na samoumartwianie, gdy niechcący lub przez czyste k..restwo podjąłeś się szalonej polityki, sporów, demagogii. Tak sobie myślę, że wykorzystanie "świdra" wobec siebie nie byłoby wystarczające. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Lubię politykę, ale nauczyłem się już, że nie wszędzie jest dla niej miejsce. Tu raczej nie ma. Cieszy mnie to, że podzielacie moją opinię Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Jako, że ten temat nie będzie kontynuowany - zamykam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts