Jump to content

Metoda inaczej

KaZuYa
 Share

Recommended Posts

Próbowałem methode na głębokim wyrobisku około 6 metrów i pelletu z koszyczka po rzucie w dużej ilości ubyło wiem , ze to moja wina słabo  widocznie skleiłem, ale bezpieczniej dla mnie będzie używać ten koszyczek z burtami + PVA jak na jakimś filmiku na Ytub widziałem . Na Odrze , może pójść dużo koszyczków więc bezpiecznie będzie kupić ten z browninga  a recepturki to nie problem ... Chyba , że wymyśle jakiś myk jak zabezpieczyć siateczkę . Jeszcze widziałem fajne koszyczki z sprężyną  wirka , ale nie wiem jak w  praktyce .

No więc tak. Miałem utworzyć nowy temat, ale zanim to nastąpi coś i tu wrzucę. Jako, że nie powiadam przy sobie innych rękawów z Pva tylko 18 mm to trochę to wygląda mało atrakcyjnie. Jednak rybom to nie będzie przeszkadzać. Tak wygląda koszyczek Guru i Browning z paczuszkami pelletu.20151106_100814.thumb.jpg.543d58721651c9 11917f3aafa16108d072abbbaee5a9ae.jpga5c27b759b6e91fb1e44581be7058c12.jpg31e2a82913330c292dcfd6aec7e74895.jpg

Już gdzieś pisałem koszyczki Browninga wymagają małej poprawy. Mają wadę fabryczną.

• Like 2

• Administrators
8 minut temu, Kotwic napisał:

Ty mnie Elvisie nie drażnij takimi obrazkami, bo mam pewien niecny plan (ale nie powiem jaki). xD

Czyżby powstała nowa metoda gruntowa "KOTWIC FEEDER" :pb_lol:

Przed chwilą, Grendziu napisał:

Może podzielę ten wątek jakoś?

A podziel.

Jeden niech kontynuuje temat tutaj zaczęty, drugi nazwij modyfikacje koszykowe lub co wymyślisz.

• Administrators
Przed chwilą, Kotwic napisał:

A podziel.

Jeden niech kontynuuje temat tutaj zaczęty, drugi nazwij modyfikacje koszykowe lub co wymyślisz.

Podajcie nazwę na temat aby się nie dublować i jedziemy dalej :) Elvis tytuł proszę.

• Administrators
1 minutę temu, Grendziu napisał:

Podajcie nazwę na temat aby się nie dublować i jedziemy dalej :) Elvis tytuł proszę.

"KOTWIC FEEDER" - nazwa tematu? :pb_lol:

Metody oczywiście można spróbować. Ale czy nie prościej i niewielka różnica(tak mi się wydaje) Te torebki do standardowego zestawu rzecznego z ciężarkiem zaczepiać na haku bezpośrednio?

• Like 2

• Administrators
Przed chwilą, ArekH napisał:

Metody oczywiście można spróbować. Ale czy nie prościej i niewielka różnica(tak mi się wydaje) Te torebki do standardowego zestawu rzecznego z ciężarkiem zaczepiać na haku bezpośrednio?

I prościej i lepiej wg mnie :)

• Like 1