KaZuYa Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Próbowałem methode na głębokim wyrobisku około 6 metrów i pelletu z koszyczka po rzucie w dużej ilości ubyło wiem , ze to moja wina słabo widocznie skleiłem, ale bezpieczniej dla mnie będzie używać ten koszyczek z burtami + PVA jak na jakimś filmiku na Ytub widziałem . Na Odrze , może pójść dużo koszyczków więc bezpiecznie będzie kupić ten z browninga a recepturki to nie problem ... Chyba , że wymyśle jakiś myk jak zabezpieczyć siateczkę . Jeszcze widziałem fajne koszyczki z sprężyną wirka , ale nie wiem jak w praktyce . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 No więc tak. Miałem utworzyć nowy temat, ale zanim to nastąpi coś i tu wrzucę. Jako, że nie powiadam przy sobie innych rękawów z Pva tylko 18 mm to trochę to wygląda mało atrakcyjnie. Jednak rybom to nie będzie przeszkadzać. Tak wygląda koszyczek Guru i Browning z paczuszkami pelletu. Już gdzieś pisałem koszyczki Browninga wymagają małej poprawy. Mają wadę fabryczną. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Ty mnie Elvisie nie drażnij takimi obrazkami, bo mam pewien niecny plan (ale nie powiem jaki). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 12, 2016 Administrators Share Posted January 12, 2016 8 minut temu, Kotwic napisał: Ty mnie Elvisie nie drażnij takimi obrazkami, bo mam pewien niecny plan (ale nie powiem jaki). Czyżby powstała nowa metoda gruntowa "KOTWIC FEEDER" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 12, 2016 Administrators Share Posted January 12, 2016 Może podzielę ten wątek jakoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Przed chwilą, Grendziu napisał: Może podzielę ten wątek jakoś? A podziel. Jeden niech kontynuuje temat tutaj zaczęty, drugi nazwij modyfikacje koszykowe lub co wymyślisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 12, 2016 Administrators Share Posted January 12, 2016 Przed chwilą, Kotwic napisał: A podziel. Jeden niech kontynuuje temat tutaj zaczęty, drugi nazwij modyfikacje koszykowe lub co wymyślisz. Podajcie nazwę na temat aby się nie dublować i jedziemy dalej Elvis tytuł proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 12, 2016 Administrators Share Posted January 12, 2016 1 minutę temu, Grendziu napisał: Podajcie nazwę na temat aby się nie dublować i jedziemy dalej Elvis tytuł proszę. "KOTWIC FEEDER" - nazwa tematu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Metody oczywiście można spróbować. Ale czy nie prościej i niewielka różnica(tak mi się wydaje) Te torebki do standardowego zestawu rzecznego z ciężarkiem zaczepiać na haku bezpośrednio? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 12, 2016 Administrators Share Posted January 12, 2016 Przed chwilą, ArekH napisał: Metody oczywiście można spróbować. Ale czy nie prościej i niewielka różnica(tak mi się wydaje) Te torebki do standardowego zestawu rzecznego z ciężarkiem zaczepiać na haku bezpośrednio? I prościej i lepiej wg mnie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts