NPC Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 To jest tradycja 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 23, 2022 Administrators Share Posted December 23, 2022 Zdrowych Wesołych, spokojnych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia ??? Ps. Nie dajmy się zwariować karpiom. https://www.programczystapolska.pl/artykul/wypuszczasz-karpia-na-wolnosc-nie-czeka-go-nic-dobrego1/ 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Spokojności wszystkim w ten świąteczny czas. Ucałujcie najbliższych. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Zdrowia i radości z życia życzę Wam wszystkim. A w tym wyjątkowym wieczorze - żebyśmy pamiętali, jak pachną mandarynki, smakuje kuc(t)ja, smażony karp, podkradzione cukierki z choinki i wszystko to, co było dobre. I kichać na wypasione prezenty, które tylko wypaczają pewną dobrą tradycję dzielenia się miłością i opłatkiem. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt Wszystkim Wam życzę.? 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, spędzenia Świąt w gronie rodzinnym, łask Bożych, no i czego tam sobie zapragniecie, by się spełniło ????? 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla Was koledzy i koleżanki i Waszych rodzin. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted December 24, 2022 Author Share Posted December 24, 2022 (edited) Żeby Wam dosłodzić: rozdaję prezenty, darmową wiedzę z gotowymi przepisami co, jak i gdzie. Tematy różna, głównie chodzi o to, że wiedzy do grobu nie wezmę gdyż tam będzie nieprzydatna. W to wchodzi również pomoc w zrobieniu czegoś, podpowiedzi itd. Minusy: trzeba było być grzecznym, uprzejmym i przeprowadzać staruszki przez ulicę więc nie każdy się kwalifikuje do prezentów. Co trzeba zrobić by uzyskać prezent? Otóż trzeba napisać PW czego szukacie lub chcecie, być grzecznym i uprzejmym. Jacyś chętni? Edycja: Oczywiście o ile mogę pomóc, rzeczy niemożliwe robię w godzinę, na cuda trzeba poczekać jakiś dzień lub 2 Edited December 24, 2022 by NPC 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 @NPC... przejadłeś się i Ci się pogorszyło? ?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted December 24, 2022 Author Share Posted December 24, 2022 16 minut temu, Hotpoint napisał(a): @NPC... przejadłeś się i Ci się pogorszyło? ?? Musiałem wziąć środki na poprawę pracy jelit to i kij wyszedł z D. Nowy rok nowy ja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts