Jump to content

Wesołych Świąt 2022

NPC
 Share

Recommended Posts

Zdrowia i radości z życia życzę Wam wszystkim. A  w tym wyjątkowym wieczorze - żebyśmy pamiętali, jak pachną mandarynki, smakuje kuc(t)ja, smażony karp, podkradzione cukierki z choinki i wszystko to, co było dobre.

I kichać na wypasione prezenty, które tylko wypaczają pewną dobrą tradycję dzielenia się miłością i opłatkiem.

• Like 7

Zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, spędzenia Świąt w gronie rodzinnym, łask Bożych, no i czego tam sobie zapragniecie, by się spełniło ?????

• Like 7

Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla Was koledzy i koleżanki i Waszych rodzin.

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

• Like 5

Żeby Wam dosłodzić: rozdaję prezenty, darmową wiedzę z gotowymi przepisami co, jak i gdzie. Tematy różna, głównie chodzi o to, że wiedzy do grobu nie wezmę gdyż tam będzie nieprzydatna. :P  W to wchodzi również pomoc w zrobieniu czegoś, podpowiedzi itd.

Minusy: trzeba było być grzecznym, uprzejmym i przeprowadzać staruszki przez ulicę więc nie każdy się kwalifikuje do prezentów.

Co trzeba zrobić by uzyskać prezent? Otóż trzeba napisać PW czego szukacie lub chcecie, być grzecznym i uprzejmym.

Jacyś chętni?

Edycja:

Oczywiście o ile mogę pomóc, rzeczy niemożliwe robię w godzinę, na cuda trzeba poczekać jakiś dzień lub 2 :) 

Edited by NPC
  • Like 4

16 minut temu, Hotpoint napisał(a):

@NPC... przejadłeś się i Ci się pogorszyło?

??

Musiałem wziąć środki na poprawę pracy jelit to i kij wyszedł z D.

Nowy rok nowy ja :P 

• Haha 1