Semi Posted January 7 Share Posted January 7 Wybieram się na targi rękodzieła wędkarskiego 15.01. Jeszcze nie byłem na takiej imprezie, także jestem ciekaw co tam ciekawego zobaczę. https://www.panbilet.pl/wydarzenia/Łomianki/2039/Targi+Wędkarskie+EVOLUTION/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 7 Share Posted January 7 3 minuty temu, Semi napisał(a): jestem ciekaw co tam ciekawego zobacz Rękodzieło?...? Proszę bardzo ??? Tomek zrób małą relację. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 7 Administrators Share Posted January 7 2 godziny temu, Semi napisał(a): Wybieram się na targi rękodzieła wędkarskiego 15.01. Jeszcze nie byłem na takiej imprezie, także jestem ciekaw co tam ciekawego zobaczę. https://www.panbilet.pl/wydarzenia/Łomianki/2039/Targi+Wędkarskie+EVOLUTION/ Cytując klasyka. Jak się wystawiasz to przyjadę ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted January 8 Author Share Posted January 8 11 godzin temu, Grendziu napisał(a): Cytując klasyka. Jak się wystawiasz to przyjadę ??? A co miał bym tam wystawiać, nalewki, kaszankę, kiełasę? Bardziej to będzie chyba spotkanie towarzyskie z kumplami z sumowej pasji, ale może coś ciekawego uda się podejrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 8 Share Posted January 8 Godzinę temu, Semi napisał(a): nalewki, kaszankę, kiełasę? Z takim towarem na targach miałbyś większe branie niż te wszystkie wędkarskie ??? ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 8 Share Posted January 8 15 godzin temu, Semi napisał(a): Wybieram się na targi rękodzieła wędkarskiego Porób trochę fotek Tomku. Nigdy nie byłem na takich targach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 8 Administrators Share Posted January 8 1 godzinę temu, Semi napisał(a): A co miał bym tam wystawiać, nalewki, kaszankę, kiełasę? Bardziej to będzie chyba spotkanie towarzyskie z kumplami z sumowej pasji, ale może coś ciekawego uda się podejrzeć. Kasa murowana ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted January 8 Author Share Posted January 8 Godzinę temu, ArekH napisał(a): Porób trochę fotek Tomku. Nigdy nie byłem na takich targach. Postaram się jakąś fotorelację stworzyć, też nigdy nie byłem, dlatego jestem ciekawy co tam ludzie tworzą. Znając życie to w większości będą pewnie producenci kijów i przynęt spinningowych, ale może i coś ciekawszego się trafi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts