Grzes77 Posted January 8 Share Posted January 8 Planuje ktoś z Was starty w jakimś cyklu zawodów w 2023r? Ja od tego sezonu mam możliwości czasowe, wolne wekendy i "elastyczny" grafik, więc chętnie bym poszukał jakiegoś cyklu, np Robinsona itp. Jest jakiś chętny, lub słyszał ktoś o jakimś ciekawym cyklu na 2023r, oczywiście feeder klasyczny lub methodfeeder. ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 8 Administrators Share Posted January 8 22 minuty temu, Grzes77 napisał(a): Planuje ktoś z Was starty w jakimś cyklu zawodów w 2023r? Ja Jeśli nadgarstek pozwoli to pierwszy turniej gram 20stycznia w Sobocie pod Poznaniem, w lutym Szczecinek. Tylko ?????????. A już na poważnie jeśli chodzi o wędkarstwo to jeden pewniak jak dożyje Eliminacje do GPP w spinnie, reszta spontan lub wcale ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts