Administrators Grendziu Posted January 15, 2016 Administrators Share Posted January 15, 2016 Dzisiaj na blogu RS pokazał nam fajny łatwy sposób jak radzić sobie z plątającymi się kotwiczkami od woblerów: Elvis kiedyś opisał jak zrobić małe i lekkie koszyczki. Dominik o swoim sposobie z gumką przy bacie... Czekamy na więcej własnych sposobów wędkarskich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Uprzedziłeś mnie, bo już miałem taki wątek zakładać. Więc tak na szybko bez zbędnych opisów wrzucam taki dzisiejszy wyrób. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Możesz podać materiał użyty do przedłużki? Widziałem podobne na FF Ale nie umiem znaleźć tej linki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 To zwykły Leadcore z jaksona coś pro Carp czy coś takiego. Wyjąłem drut ołowiana i igłą z Guru przeciągałem pętlę. Trochę ciężko, ale ja nie dam rady? Chłopaki z FF są ok . Ja co prawda wzorowalem się na Prestonie, ale to ich film mnie zmotywował. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Dzięki za info. Ponoć są właśnie bez tego rdzenia.A nie myślałeś by zlikwidować agrafkę przy tulejce z krętlikiem i dać od razu na krętlik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Mała uwaga. Linka się rozczepia. Trzeba przypalać. Raczej samą agrafkę z tulejką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podlasiak Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Przypony fajna sprawa a co do patentu z woblerami to już bardzo dawno to stosuję bo jest to patent z jednego z polskich filmów wędkarskich. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 9, 2017 Author Administrators Share Posted February 9, 2017 @stas1 @ArekH @Elvis @Ostap @Kubik i inni, a to nie powinien być Wasz ulubiony wątek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Jest lubimy go czytać 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 9, 2017 Author Administrators Share Posted February 9, 2017 14 minut temu, stas1 napisał: Jest lubimy go czytać Dowcipniś Ja tutaj talentu do tego aby być pomysłowym Dobromirem nie mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts