Jump to content

Wahadło

christhof70
 Share

Recommended Posts

Panowie odkurzcie wahadełka. przynęta trochę zapomniana, a mega skuteczna, a nie tylko gumy, których ceny są absurdalne u niektórych producentów. u mnie wahadła to nr 1 na szczupaki, nr 2 na pstrągi i okonie. połowiłem na nie masę kleni i jazi, i nie trzydziestaków, tylko ryby po 60 cm. wcale nie jest łatwo obsługiwać te przynęty, ale jak się naumisz to jest moc

Edited by christhof70

Panowie odkurzcie wahadełka. przynęta trochę zapomniana, a mega skuteczna, a nie tylko gumy, których ceny są absurdalne u niektórych producentów. u mnie wahadła to nr 1 na szczupaki, nr 2 na pstrągi i oknie. połowiłem na nie masę kleni i jazi, i nie trzydziestaków, tylko ryby po 60 cm. wcale nie jest łatwo obsługiwać te przynęty, ale jak się naumisz to jest moc
Dla mnie wahadło to podstawa w pudełku, jeśli nic nie gryzie często właśnie morsem czy gnomem otwieram wodę.

Były kiedyś na Ali te przynęty, chińska kopia ale podobno tak samo skuteczne.

@Fantomas podobno je kupił.

Poratuje ktoś linkiem?

3 minuty temu, mav3rick napisał(a):
7 minut temu, christhof70 napisał(a):
Panowie odkurzcie wahadełka. przynęta trochę zapomniana, a mega skuteczna, a nie tylko gumy, których ceny są absurdalne u niektórych producentów. u mnie wahadła to nr 1 na szczupaki, nr 2 na pstrągi i oknie. połowiłem na nie masę kleni i jazi, i nie trzydziestaków, tylko ryby po 60 cm. wcale nie jest łatwo obsługiwać te przynęty, ale jak się naumisz to jest moc

Dla mnie wahadło to podstawa w pudełku, jeśli nic nie gryzie często właśnie morsem czy gnomem otwieram wodę.

dokładnie. ja mam rozmiary od 2 do 15 cm w różnych gramaturach. te wielkie krowy mogę stosować na metrowej wodzie

2 minuty temu, NPC napisał(a):

Były kiedyś na Ali te przynęty, chińska kopia ale podobno tak samo skuteczne.

@Fantomas podobno je kupił.

Poratuje ktoś linkiem?

ale jakie? a te rybki to mi zaliczysz do konkursa? ?

4 minuty temu, christhof70 napisał(a):

ale jakie? a te rybki to mi zaliczysz do konkursa? ?

Znalazłem: Meredith 

Co do liczenia punktów:

Bez walizki nie podchodź :P Walizki z zielonymi a w tym przypadku zielonymi gumami :D

A na poważnie: daj żyć, poniedziałek jest, pewnie po północy coś policzę i wstawię ale nie traktuj tego jako obietnicy.

U mnie nic nie ginie, tylko zmienia właściciela więc wiesz ?

2 minuty temu, Fantomas napisał(a):

Uprzedzam, że to taki Cannibal "zboku"

Są bardziej płaskie.

Gdybym miał teraz kupować brał bym oryginalne.

Znalazłem i oryginalne od SG.

Teraz żebym nie zostawił wypłaty na wszystkie we wszystkich rozmiarach proszę Cię o podanie najlepszych rozmiarów i kolorów.

Co kto lubi.

Kiedyś nawalałem głównie naturalnymi, ale nie ma się co ograniczać. Żrą wszystkie.

Gdybym brał to pewnie perła z czarnym / niebieskim grzbietem, firetiger.

• Like 1

3 minuty temu, Fantomas napisał(a):

Co kto lubi.

Kiedyś nawalałem głównie naturalnymi, ale nie ma się co ograniczać. Żrą wszystkie.

Gdybym brał to pewnie perła z czarnym / niebieskim grzbietem, firetiger.

Wielkości na szczupaka, okonia to zapomniałeś czy specjalnie nie podałeś? ?

• Administrators

Łowilem często szczupaki i oksy, znudziły mi się wahadła. Swego czasu miałem sporo ROBO.

Zaś może połączę wątki.