Administrators Grendziu Posted January 21, 2016 Administrators Share Posted January 21, 2016 Daiwa przygotowała między innym nowy model WINDCAST METHOD FEEDER na 2016r. Niestety nie mogę nigdzie poszukać filmiku z wędziskiem. Poniżej opis:"Wysokiej jakości, dobrze wyważone i lekkie feedery o smukłych blankach do połowu metodą. Półparabolicznie pracujący blank perfekcyjnie ładuje się przy wyrzucie i zgrabnie amortyzuje zrywy i ucieczki walczących ryb. Wyposażone w jednostopkowe przelotki Titanium-Oxyd. W zestawie 3 drgające szczytówki."Jak na tą chwilę widzie trzy długości od 3,00m do 3,90m - ciężar wyrzutu do 80g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Jeśli się nie mylę to któryś z chłopaków na innym forum robił fotki ugięcia w domowych warunkach. Ja myślałem nad kijkiem na karpika i myślałem o Trabucco nowym. Ale cenka tak podeszła że teraz bliżej mi do Daiwy. Mam pikera tej serii i jest dla mnie super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 21, 2016 Author Administrators Share Posted January 21, 2016 2 godziny temu, ArekH napisał: Jeśli się nie mylę to któryś z chłopaków na innym forum robił fotki ugięcia w domowych warunkach. Ja myślałem nad kijkiem na karpika i myślałem o Trabucco nowym. Ale cenka tak podeszła że teraz bliżej mi do Daiwy. Mam pikera tej serii i jest dla mnie super. Arek szokda, że jest tylko jedna wersja do 80g - tak bym brał w ciemno - DAIWA to DAIWA. Muszę listę zrobić co chcę kupić przed Rybomanią, bo nie ogarnę. Co do DAIWY i Rybomanii, to dla mnie mały minus za poprzedni rok, bo na targach w Poznaniu wyłożyli stare modele bez nowości - zobaczymy co będzie w tym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Boję się że to może być rozczarowanie na tej Rybomanii. A że szukasz lżejszego kija to pamiętam. Mi ta 80tka by nie przeszkadzała, tym bardziej że Daiwa raczej nie ma za sztywnych patyków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Ta 3.30 jest spoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 21, 2016 Author Administrators Share Posted January 21, 2016 Rybomania jest rewelacyjna, doba, aby wszystko zobaczyć to za mało. Rozmawiałem z przedstawicielem firmy DAIWA i pytałem, dlaczego nie mają nowości (wtedy wchodziła szkocka seria) - powiedział, że to on nie decyduje. Jest pula wędek pokazowych i nic nie mogą zrobić - inne firmy nie zwiodły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 15, 2016 Author Administrators Share Posted February 15, 2016 No i tutaj tak w pigułce o karpiowaniu na sezon 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2016 Author Administrators Share Posted March 24, 2016 Dobranoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 (edited) Lubię takie filmy,jeżdzisz tam Edited March 25, 2016 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 27, 2016 Author Administrators Share Posted March 27, 2016 Dnia 24.03.2016 o 19:28, stas1 napisał: Lubię takie filmy,jeżdzisz tam Nie, nie przepadam za miejscami, gdzie jest tłok, wolę dzicz i samotność na rybach Chociaż kto wie, może warto się pojawiać w miejscach z ludźmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts