Jump to content

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Mikado kojarzy mi się przede wszystkim z wędkami i fajną serią batów Nihonto, ale na dzień dobry przyciąga uwagę kołowrotek z regulacją prędkości Mikado Convert 2 Speed:

Świetnie także prezentuję się Mikado Fine Liner Quick Drag 9007 i 12007 - mniejszy model, jest dostosowany m.in. do połowu karpi na bliskich odległościach.

Będę miał za Tydzień nowości mikado w sumie około 200pozycji wedek i kołowrotkow ten model też to zrobię opis mogę powiedzieć że z nowości mikado miałem już kołowrotek lentus typu big pit rewelacja i był testowany nad woda na karpiach przez mojego klienta polecam dla karpiarzy 

Z własnego doświadczenia lat wcześniejszych?. Mikado daje fajne opcje w rozsądnych cenach. Pomyślmy zanim zaczniemy krytykować. To jest sprzęt budżetowy. Ale jakościowo? Warto się pochylić. Tym, bardziej że i serwis na miejscu. Od kilku lat nie mam styczności z tym sprzętem. Poniosła mnie wyobraźnia i chęci na markę. Wiadomo że budżetowo ma to się jakoś do towaru. ale czy do końca? Polecam kije sygnowane tym logo. Zawsze były warte ceny i chyba to się nie zmienia! Jak się zmieni? Mikado zniknie z rynku!

Już Przyszły nowości z mikado będę wystawiał sukcesywnie na stronie sklepu www.fish24.pl 

Już jest black Stone commercial method feeder mam około 50pozycji same wędki i kołowrotki zapraszam do zakładania jeśli kogoś interesują nowości będą też spiningi, matche i wiele innych 

19 minut temu, Elvis napisał:

Wlaśnie ze sklepu zabrałem nowy katalog Mikado i będę go studiować. Jest dość gruby, ale to może wina papieru. emoji6.png

No tak... dzisiaj poniedziałek, więc Daniel był na zakupach ;)

• Like 1