Administrators Grendziu Posted January 22, 2016 Administrators Share Posted January 22, 2016 Mikado kojarzy mi się przede wszystkim z wędkami i fajną serią batów Nihonto, ale na dzień dobry przyciąga uwagę kołowrotek z regulacją prędkości Mikado Convert 2 Speed: Świetnie także prezentuję się Mikado Fine Liner Quick Drag 9007 i 12007 - mniejszy model, jest dostosowany m.in. do połowu karpi na bliskich odległościach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Będę miał za Tydzień nowości mikado w sumie około 200pozycji wedek i kołowrotkow ten model też to zrobię opis mogę powiedzieć że z nowości mikado miałem już kołowrotek lentus typu big pit rewelacja i był testowany nad woda na karpiach przez mojego klienta polecam dla karpiarzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 A dla nas co będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 23, 2016 Author Administrators Share Posted January 23, 2016 14 minut temu, stas1 napisał: A dla nas co będzie Prezentacja i testy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Dokładnie pokaże co i jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Z własnego doświadczenia lat wcześniejszych?. Mikado daje fajne opcje w rozsądnych cenach. Pomyślmy zanim zaczniemy krytykować. To jest sprzęt budżetowy. Ale jakościowo? Warto się pochylić. Tym, bardziej że i serwis na miejscu. Od kilku lat nie mam styczności z tym sprzętem. Poniosła mnie wyobraźnia i chęci na markę. Wiadomo że budżetowo ma to się jakoś do towaru. ale czy do końca? Polecam kije sygnowane tym logo. Zawsze były warte ceny i chyba to się nie zmienia! Jak się zmieni? Mikado zniknie z rynku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Już Przyszły nowości z mikado będę wystawiał sukcesywnie na stronie sklepu www.fish24.pl Już jest black Stone commercial method feeder mam około 50pozycji same wędki i kołowrotki zapraszam do zakładania jeśli kogoś interesują nowości będą też spiningi, matche i wiele innych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Po "wiela" Specialized Swimbait Cast 198 do 24gr ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Wlaśnie ze sklepu zabrałem nowy katalog Mikado i będę go studiować. Jest dość gruby, ale to może wina papieru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 19 minut temu, Elvis napisał: Wlaśnie ze sklepu zabrałem nowy katalog Mikado i będę go studiować. Jest dość gruby, ale to może wina papieru. No tak... dzisiaj poniedziałek, więc Daniel był na zakupach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts