Jump to content

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• 10 months later...

Idzie nowy sezon, więc idą też zmiany. Jak pewnie wiecie Shimano odłączyło się od Normarku i od przyszłego sezonu mają nowego dystrybutora. Aktualnie trwają pracę nad ofertą na nasz polski rynek, katalog będzie dostępny do końca tego roku. Wychodzi też nowa odsłona kultowego Stradica - CI4+ FB. Co sądzicie o tych zmianach?

Niezła zapowiedź kołowrotka, wydaje się interesujący.
Sam szukam małego kołowrotka do spiningu, ale na takie wydatki mnie nie stać (no chyba, że ktoś mnie testerem sprzętu uczyni). :P

Co nowej polityki dystrybucji Shimano, to zobaczymy jak to się rozwinie. Przy okazji zmian jest szansa na inne rozwiązania, ceny, serwis itd.

• Administrators
51 minut temu, RS napisał:

Idzie nowy sezon, więc idą też zmiany. Jak pewnie wiecie Shimano odłączyło się od Normarku i od przyszłego sezonu mają nowego dystrybutora. Aktualnie trwają pracę nad ofertą na nasz polski rynek, katalog będzie dostępny do końca tego roku. Wychodzi też nowa odsłona kultowego Stradica - CI4+ FB. Co sądzicie o tych zmianach?

Oj coś mi się wydaję, że SHIMANO bardzo mocno się spopularyzuję U Nas, ciekawe czemu :icon_arrow1:

Co do zmian, to cała oferta ma być dostępna w dużym magazynie pod Poznaniem w Gądkach - czyli na miejscu w kraju. Swoją drogą ta lokalizacja jest bardzo popularna wśród wielu firm nie tylko wędkarskich. Serwis będzie na miejscu co na pewno będzie miało znaczący wpływ na skrócenie okresu oczekiwania na sprzęt.

@Grendziu to chyba dobrze, że będzie możliwość szczegółowego przestawienia wszelkich informacji? :P

Edited by RS

• Administrators
5 minut temu, RS napisał:

@Grendziu to chyba dobrze, że będzie możliwość szczegółowego przestawienia wszelkich informacji? :P

Ja tego nie neguję, bardzo się ciesze, to czas przede wszystkim dla Ciebie :champagne-2010:  Z chęcią się przyjrzę na bieżąco co i jak, a może dzięki Tobie SHIMNAO wykupi u nas cegiełkę i będzie wspierać nasze działania reklamując się jednocześnie. Cała kasa pójdzie na szczytny cel :221_see_no_evil:

Link tutaj z info 
https://dlaryb.pl/portal/news/cegiełka-w-formie-reklamy-dla-ryb-r115/

Marzenie, które coraz bardziej staje się realne. Dzięki wprowadzeniu nowych modeli na rynek np. HG, C14 i CI4+ model, który był już na rynku czyli FJ zyskał niższą atrakcyjniejszą i przystępniejszą cenę. Od siebie dodam, że mam w swoim arsenale model FJ i bardzo dobrze mi służy przy zestawie szczupakowym ;) 

• Grendziu changed the title to Shimano