Administrators Grendziu Posted January 23, 2016 Administrators Share Posted January 23, 2016 Nowa odsłona kultowego kołowrotka SHIMANO STRADIC - ehh, tylko ta cena...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Idzie nowy sezon, więc idą też zmiany. Jak pewnie wiecie Shimano odłączyło się od Normarku i od przyszłego sezonu mają nowego dystrybutora. Aktualnie trwają pracę nad ofertą na nasz polski rynek, katalog będzie dostępny do końca tego roku. Wychodzi też nowa odsłona kultowego Stradica - CI4+ FB. Co sądzicie o tych zmianach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Kto jest nowym dystrybutorem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Niezła zapowiedź kołowrotka, wydaje się interesujący. Sam szukam małego kołowrotka do spiningu, ale na takie wydatki mnie nie stać (no chyba, że ktoś mnie testerem sprzętu uczyni). Co nowej polityki dystrybucji Shimano, to zobaczymy jak to się rozwinie. Przy okazji zmian jest szansa na inne rozwiązania, ceny, serwis itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 17, 2016 Author Administrators Share Posted December 17, 2016 51 minut temu, RS napisał: Idzie nowy sezon, więc idą też zmiany. Jak pewnie wiecie Shimano odłączyło się od Normarku i od przyszłego sezonu mają nowego dystrybutora. Aktualnie trwają pracę nad ofertą na nasz polski rynek, katalog będzie dostępny do końca tego roku. Wychodzi też nowa odsłona kultowego Stradica - CI4+ FB. Co sądzicie o tych zmianach? Oj coś mi się wydaję, że SHIMANO bardzo mocno się spopularyzuję U Nas, ciekawe czemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 (edited) Co do zmian, to cała oferta ma być dostępna w dużym magazynie pod Poznaniem w Gądkach - czyli na miejscu w kraju. Swoją drogą ta lokalizacja jest bardzo popularna wśród wielu firm nie tylko wędkarskich. Serwis będzie na miejscu co na pewno będzie miało znaczący wpływ na skrócenie okresu oczekiwania na sprzęt. @Grendziu to chyba dobrze, że będzie możliwość szczegółowego przestawienia wszelkich informacji? Edited December 17, 2016 by RS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 17, 2016 Author Administrators Share Posted December 17, 2016 5 minut temu, RS napisał: @Grendziu to chyba dobrze, że będzie możliwość szczegółowego przestawienia wszelkich informacji? Ja tego nie neguję, bardzo się ciesze, to czas przede wszystkim dla Ciebie Z chęcią się przyjrzę na bieżąco co i jak, a może dzięki Tobie SHIMNAO wykupi u nas cegiełkę i będzie wspierać nasze działania reklamując się jednocześnie. Cała kasa pójdzie na szczytny cel Link tutaj z info https://dlaryb.pl/portal/news/cegiełka-w-formie-reklamy-dla-ryb-r115/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Ehhh Stradic to marzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Marzenie, które coraz bardziej staje się realne. Dzięki wprowadzeniu nowych modeli na rynek np. HG, C14 i CI4+ model, który był już na rynku czyli FJ zyskał niższą atrakcyjniejszą i przystępniejszą cenę. Od siebie dodam, że mam w swoim arsenale model FJ i bardzo dobrze mi służy przy zestawie szczupakowym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Ja właśnie patrząc pod szczupaka o nim myślę. A poza tym marzenia są po to by je spełniać do maja daleko, może coś się wymyśli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts