ArekH Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Nowość Elektrostatyka. http://www.fishpoint.pl/elektrostatyk-cuzo-fotel-feeder-method-p-23725.html Dobry plan. Ale wg. Mnie wart dopracowania. Wasze zdanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Myślę, że to "dopracowanie" zbliżyłoby jego cenę do Korum. Dla mnie pomysł świetny, by w dobrej cenie dać takie rozwiązanie. Jednak Polacy wiedzą co dobre dla Polaków. Myślę, że to może być hicior. Sam bym kupił, ale jednak na wiosnę planuję zakup pełnego kosza z podestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 Co do dopracowania? Mam na myśli, kąt podpory przedniej . Nie uważacie że jest zbyt mały? Powinien być bardziej na przód. Bez blokady ? Fotel może nam się przy pochyle na przód złożyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Świetny ten fotel. Jedynie czego mi brak to podłokietników, regulacji oparcia i blokady przednich nóg, co by nie polecieć do przodu. W przypadku wędkowania zawodniczego feederem z dwóch pierwszych opcji można zrezygnować, bo i tak rzadko kiedy się można oprzeć. Co innego na dłuższe zasiadki. Super. No niech go tylko wystawią na Rybomanii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Myślałem już, że chcesz z niego Korum zrobić Trudno ocenić podporę przednią. Myślę, że chłopaki z Elektrostatyka wiedzą co robią. Trzeba by było przetestować "live", bo fotka akurat tę kwestię może troszkę przekłamywać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 Nie chcę Dominiku. Chyba na tyle mnie już znasz że wolę promować bardziej dostępne marki. Patrzę na zdjęcia. I kąt ustawienia przednich nóg trochę mnie martwi bez blokady. Co do Korum? Jednak tą blokadę ma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 To samo napisałem wyżej. Może być bumm na pyska. Szczególnie jak się siedzi na pochylonym brzegu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 A to przypadkiem nie jest ta blokada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Dlatego ten fotel w dalszym ciągu nie nadaje się do użycia na stromiznach, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 No znalazł się K............. spostrzegawczy ziom. Racja. Ale i tak poprawiłbym ten kąt na przód! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts