Jump to content

Narybek jesiotr syberyjski

karol socik
 Share

Recommended Posts

Sprzedam narybek jesiotra syberyjskiego, ryby są hodowane w obiegach zamkniętych dzięki czemu są zdrowe i wolne od pasożytów i szkodliwych bakterii. Gospodarstwo posiada numer weterynaryjny i jest pod stała kontrolą weterynaryjną. Zaufało nam wielu hodowców specjalizujących się w tuczu tego gatunku ryby.

Ryba około 12cm długości i wadze 5-8gram.

Cena ustalana indywidualnie.

Zapraszamy do zakupu i stałej współpracy.

Kontakt telefoniczny 739607483 601322973

• Administrators

Kilka lat temu wpuściliśmy narybek rosyjskiego około 100 sztuk po roku widziałem jednego jak wyskoczył i nic więcej, plus kilkaset sztuk syberyjskiego w przedziale 1-3kg. Na początku brały jak głupie, potrafiłem złowić kilkadziesiąt sztuk w nocy, aktualnie w tamtym roku odnotowałem jedną lub dwie sztuki złowioną przez wszystkich wędkujących, a rok wcześniej około 5 ciut złowionych. Ja chyba przez 3 sezony ostatnie nie złowiłem jesiotra.

Większość najprawdopodobniej została skłusowana....

Droga ryba, szukamy czegoś innego pod zarybienia. Nie wykluczam karpia mimo wszystko, bo jak zakoszą to mała strata.

A z jesiotrami były plany aby je badać w takiej ilości i jak się zachowują pod presją wędkarską.... Wyszło jak zawsze 💩