Administrators Grendziu Posted February 16 Administrators Share Posted February 16 Nawet wysoki poziom jak na szerokość 1-1,5m. Ponoć są tu pstrągi... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted February 16 Share Posted February 16 1 minutę temu, Grendziu napisał(a): szerokość 1-1,5m Dej pan spokój... i czym tam łowić? Podlodówką? Na gruncie 5 cm 🥱 💩💩💩💩💩 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 16 Author Administrators Share Posted February 16 34 minuty temu, Fantomas napisał(a): Dej pan spokój... i czym tam łowić? Podlodówką? Na gruncie 5 cm 🥱 💩💩💩💩💩 @christhof70 się o to kiedyś pytał, on wie co z tym zrobić 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted February 16 Share Posted February 16 Takie rzeczki mogą grubo zaskoczyć wynikami. Nie wątpię, że mogą tam być spore pstrągi, ale to już grube skradanie się do miejscówek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 16 Author Administrators Share Posted February 16 Cytat z Wikipedii " Niegdyś była dobrym łowiskiem pstrąga potokowego, ale populacja ryby prawie wyginęła. Obecnie prowadzi się działania mające na celu przywrócenie rzece tego gatunku" - niestety latem praktycznie wysycha, ale co się dziwić jeśli Wełna latem jest "sucha". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted February 16 Share Posted February 16 2 godziny temu, mav3rick napisał(a): Takie rzeczki mogą grubo zaskoczyć wynikami. Nie wątpię, że mogą tam być spore pstrągi, ale to już grube skradanie się do miejscówek. to jest obieg zamknięty. pstrągi są tylko z cichych zarybień. rzeczka potwornie trudna nawet dla mnie, a włażę wszędzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted February 16 Share Posted February 16 Coś podobnego, może nie tak skrajnie i jako dopływ Nysy mam. By podejść tam pstrąga to trzeba naprawdę kombinacji. Kiedyś opisywałem nawet tą rzeczkę na naszym blogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted February 16 Share Posted February 16 9 minut temu, mav3rick napisał(a): Coś podobnego, może nie tak skrajnie i jako dopływ Nysy mam. By podejść tam pstrąga to trzeba naprawdę kombinacji. Kiedyś opisywałem nawet tą rzeczkę na naszym blogu. gruby zrobił foty z mostu, przecie on w te chaszcze by nie wlazł😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted February 16 Share Posted February 16 44 minuty temu, christhof70 napisał(a): przecie on w te chaszcze by nie wlazł Ktoś by go z dzikiem pomylił i odstrzelił i kto by nam ten przybytek prowadził? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 16 Author Administrators Share Posted February 16 46 minut temu, christhof70 napisał(a): gruby zrobił foty z mostu, przecie on w te chaszcze by nie wlazł😁 No a jednak, mostu tam nie było 😛😛😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts