Administrators Grendziu Posted January 26, 2016 Administrators Share Posted January 26, 2016 Przeważnie w życiu nie stosowałem leków, nie cierpiałem ich, zawsze twierdziłem, że osłabiają organizm. Za to próbowałem, starałem się stosować naturalne sposoby w leczeniu. Zgaga, problemy żołądkowe - to siemie lniane. Gdy brało mnie przeziębienie (tak jak teraz) to zapijałem się hektolitrami herbaty z miodem, cytryną i sokiem malinowym oraz od czasu do czasu sokiem z imbiru. Nie jestem specjalistą w tej sprawie, ale z chęcią poznam Wasze sposoby. Człowiek się starzeję, więc i coraz częściej źle się czuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 26, 2016 Author Administrators Share Posted January 26, 2016 Czas spróbować w końcu http://sekrety-zdrowia.org/naturalny-spalacz-tluszczu-ten-niesamowity-napoj-spala-tluszcz-jak-szalony/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 To Grendziu żaden spalacz tłuszczu. To przepis na zwykłą sraczkę. Polecam trzymać się w zasięgu kilkunastu kroków od najbliższego kibla w ciągu kilku dni od zażycia Nie polecam dawać wiary takim kretyńskim stronom o "zdrowiu". Nie ma cudownego środka na odchudzanie. Jak chcesz spalacz tłuszczu, to polecam polopirynę i kawę. Prawda jest jednak taka, że jak chcesz schudnąć to musisz mniej żreć i więcej się ruszać. Sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 26, 2016 Author Administrators Share Posted January 26, 2016 Właśnie dostałem ssanie i wcinam kanapki - tak wiem, całe życie w treningu i co? I ostatnio metabolizm już nie ten, zresztą zawsze był słaby, ale za to codziennie się na czymś wyżywałem. Jutro zaś wybiegam na Orliku trochę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 JAK TYLKO KIEPSKO SIĘ POCzUJESz SEKS 100ml i do wyrka działa lepiej niz leki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Niech będzie, wyjdę na ortodoksa i poganina. Moje podstawowe sposoby na ogólne problemy zdrowotne, to pożeranie dużych ilości cebuli i czosnku (w zależności od zawziętości: wersja surowa lub w daniach). Lekka chrypka lub przeziębienie to herbata z lipy, dziurawca z dodatkiem soku z malin, miodu itp. Skaleczenia to okłady z liści aloesu lub babki lancetowatej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 27, 2016 Author Administrators Share Posted January 27, 2016 1 godzinę temu, Kotwic napisał: Niech będzie, wyjdę na akieoganina. Moje podstawowe sposoby na ogólne problemy zdrowotne, to pożeranie dużych ilości cebuli i czosnku (w zależności od zawziętości: wersja surowa lub w daniach). Lekka chrypka lub przeziębienie to herbata z lipy, dziurawca z dodatkiem soku z malin, miodu itp. Skaleczenia to okłady z liści aloesu lub babki lancetowatej. 1 godzinę temu, Kotwic napisał: Niech będzie, wyjdę na ortodoksa i poganina. Moje podstawowe sposoby na ogólne problemy zdrowotne, to pożeranie dużych ilości cebuli i czosnku (w zależności od zawziętości: wersja surowa lub w daniach). Lekka chrypka lub przeziębienie to herbata z lipy, dziurawca z dodatkiem soku z malin, miodu itp. Skaleczenia to okłady z liści aloesu lub babki lancetowatej. Takiego dyskutanta mi tu brakowało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 1, 2016 Author Administrators Share Posted February 1, 2016 No to od rana startujemy z "koksem"http://sekrety-zdrowia.org/naturalny-spalacz-tluszczu/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mati200194 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Ja gdy jestem przeziębiony to pije herbate z miodem na przemian z sokiem z czarnego bzu robionego przez moją babcie zazwyczaj pomaga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurek Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Generalnie mam lekofobię, a przede wszystkim lekarzofobię. Na codzień łykam 10 -14 g wit C i ... się nie przeziębiam. Suplementuje sie też wit D3 i K2mnk-7. Codziennie rano ssię olej, stosuje trening oddechowy wg prof, Buteyko / Rosja / na ich aparacie "samozdraw". Jem dziennie 3-5 szt żółtek, w tym 2 pełne jaja, nie żałuję sobie masła / jaja kupuję z zagrody./ Jest jeszcz parę innych rzeczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts