Jump to content

Zanęty MASTER MIX

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Poszukiwani żywi lub martwi... :)

Właśnie - to był taki niby strzał w dziesiątkę, Rybomania 2015 - podchodzę do stoiska, a tam preznetacja przynęt, dwie osoby mieszają na mokro w miksach różne zanęty. Podchodzę, dotykam, wącham i mówię: - Panowie to jest to, to jest mój zapach na leszcza, z tym że Wasz jakby bardziej intensywny, następnie wącham inne i co? I mówię pewnie będzie hicior. 

Chciałem kupić wtedy coś na testy, niestety przedstawiciele odpowiedzieli, że dziś prezentacja a po targach będą niemal w każdym sklepie wędkarskim, bo jakością i ceną podbiją rynek. 

Ja o nazwie zapomniałem totalnie, próbowałem szukać w ciągu sezonu ich w google kilka razy metodą skojarzeń, niestety nie udało się. Dziś Arek je podsunął w innym wątku:beer:

No, a ja z uporem maniaka szukam kolejnych informacji o nich  w necie i dostępność na temat zanęt Master Mix jest szczątkowa. Może ktoś widział ich całą paletę smaków, może gdzieś jest ich strona z całkowitym opisem (nie przez sklepy online) - poproszę o namiary - stawiam:beer:

A jeśli ktoś testował te zanęty to niech daje cynka co i jak, bo mega jest ciekaw, bo mój mózg nadal pamięta ten zapach:pb_lol:

• Administrators

Wyprzedziłeś mnie o sekundę znowu - właśnie chciałem wkleić ten sam link, widać, że są marką powiązaną i jeśli to prawda, to dużego wyboru za bardzo nie mają :(