Administrators Grendziu Posted January 26, 2016 Administrators Share Posted January 26, 2016 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Poszukiwani żywi lub martwi... Właśnie - to był taki niby strzał w dziesiątkę, Rybomania 2015 - podchodzę do stoiska, a tam preznetacja przynęt, dwie osoby mieszają na mokro w miksach różne zanęty. Podchodzę, dotykam, wącham i mówię: - Panowie to jest to, to jest mój zapach na leszcza, z tym że Wasz jakby bardziej intensywny, następnie wącham inne i co? I mówię pewnie będzie hicior. Chciałem kupić wtedy coś na testy, niestety przedstawiciele odpowiedzieli, że dziś prezentacja a po targach będą niemal w każdym sklepie wędkarskim, bo jakością i ceną podbiją rynek. Ja o nazwie zapomniałem totalnie, próbowałem szukać w ciągu sezonu ich w google kilka razy metodą skojarzeń, niestety nie udało się. Dziś Arek je podsunął w innym wątku No, a ja z uporem maniaka szukam kolejnych informacji o nich w necie i dostępność na temat zanęt Master Mix jest szczątkowa. Może ktoś widział ich całą paletę smaków, może gdzieś jest ich strona z całkowitym opisem (nie przez sklepy online) - poproszę o namiary - stawiam A jeśli ktoś testował te zanęty to niech daje cynka co i jak, bo mega jest ciekaw, bo mój mózg nadal pamięta ten zapach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Nie wiem czy o to kaman? http://winnerfishing.com/zannety-master-mix.html http://allegro.pl/zeneta-winner-m-mix-secret-leszcz-1kg-nowosc-i5925743307.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 26, 2016 Author Administrators Share Posted January 26, 2016 Wyprzedziłeś mnie o sekundę znowu - właśnie chciałem wkleić ten sam link, widać, że są marką powiązaną i jeśli to prawda, to dużego wyboru za bardzo nie mają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 26, 2016 Author Administrators Share Posted January 26, 2016 Ale browar się należy oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts