Jump to content

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• 4 weeks later...
15 godzin temu, Grendziu napisał:

Tak Darku. Choć zaznaczam że osobiście w ręku nie miałem. Slędzę ten projekt. Sam już wiele lat wcześniej robiłem koszyki w trapez.(pokażę jak nie wierzysz) Jest konstrukcyjnie naprawdę dopracowany na szybkie uciągi do średniej grubości dobrze sklejonego towaru. Choć podobno nie wytrzymuje plastik i lubi się rozrywać. To jest konstrukcja która powinna szybko pokonać po zarzucie nurt i zalegać w cieniu przyprądowym, spokojnie uwalniając towar. Ale to teoria. Trzeba wypróbować. Sory że mnie tu ostatnio mało. Po powrocie z Pyrlandii mnie scieło. Tydzień w wyrze nie pomógł. Dziś mój medyk znów mnie sciął na tydzień plus pigułki typu A. Ale to już nie w temacie.

• Administrators

A dlaczego nie mam wierzyć :)

Kuruj się, bo czas na ryby, a nie leżeć w łóżku:beer: Ciekaw jestem który klimat tak Cię wykończył, ten na wsi, czy bezpośrednio na targach, a może za bardzo się zestresowałeś u Pani Notariusz :)

• 7 months later...
  • Administrators
Dnia 17.10.2016 o 11:31, Elvis napisał:

Przecież ta dodatkowa powłoka to jaka to nowość, prawie niczym w zastosowaniu się nie różni niż tradycyjne koszyczki.
No chyba, że chodzi o to, że pellet jak napuchnie w wodzie to ma wrócić z koszykiem z powrotem aby mniej nęcić :P
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :mauvaisepeche:

• 2 years later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...