Administrators Grendziu Posted November 4, 2015 Administrators Share Posted November 4, 2015 Match Fiume Spinadesco niezastąpiony sprzęt i metoda odkryta na nowo. Po latach wróciłem do połowu stosując Wagller. Przeważnie w ostatnich latach metoda spławikowa przegrywała u mnie z metodą gruntową, bo jak niestety wiadomo na dwie wędki można łowić jednocześnie a nie na trzy. Zanim dokonałem zakupu przeszukałem niemal "wszystkie" fora internetowe. Dzięki temu dowiedziałem się, że swego czasu nasza kadra narodowa łowiła to mi mało znaną marką na zawodach. Zależało mi na możliwie jak najdłuższym kiju, o szybkiej reakcji, ale też na wędzisku delikatnym do rzutów tuż za grążele w miejscu gdzie łowie najczęściej (4,2m i 2-10g). Trochę miałem co do niej obawy, bo wyśledziłem, że wędka była pierwszy raz wyprodukowana w 2010r ale ja jak to ja chciałem nowość. Nie znalazłem nigdzie złej recenzji o tej wędce i faktycznie jest perfekcyjna. Wytargała wiele leszczy i linów, a i jakoś nie mam zamiaru z niej rezygnować w następnym sezonie Bolonki poszły do lamusa Jeśli gdzieś zalega na półkach sklepowych to brać ją w ciemno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 10, 2017 Author Administrators Share Posted January 10, 2017 Zastanawiam się czy jej nie upchnąć, czy czasami nie trzymać jak mi wróci znowu do spławika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts