Kotwic Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Jakiś czas temu zabawiliśmy się w nadanie RANG - wszystko jest zależne od ilości postów. Co i o ile się zmienia, to niespodzianka. Zdradzę tylko, że od 5000 wpisów nazewnictwo można samemu sobie nadać - Grendziu Wpadło mi coś w temacie nazewnictwa rang, wrzucę kilka resztę się dopracuje: - poszukiwacz dżdżownic, - nawlekacz robaków, - wyważacz spławika, - sadzawkowy moczykij, - grążelowy łowca, - pogromca łowiska, - rybomaniak, - beztroski wędkarz, - wędkarski wyga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2016 Administrators Share Posted March 24, 2016 Dnia 24.01.2016 o 19:19, Kotwic napisał: Wpadło mi coś w temacie nazewnictwa rang, wrzucę kilka resztę się dopracuje: - poszukiwacz dżdżownic, - nawlekacz robaków, - wyważacz spławika, - sadzawkowy moczykij, - grążelowy łowca, - pogromca łowiska, - rybomaniak, - beztroski wędkarz, - wędkarski wyga. Zmienione wg propozycji @Kotwic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Że niby co? Nawlekacz robaków? @Kotwic , jak mogłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Kotwic nawlekacz robaków? On sadzawkowym łowcą do śmierci zostanie! Nawlekać robaki trza umiec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Mówiłem o sobie. Ja to chcę zostać w grążelach do końca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 24 minuty temu, ArekH napisał: Nawlekać robaki trza umiec? Święte słowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 to ja poproszę o beztroskiego wędkarza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2016 Administrators Share Posted March 24, 2016 1 minutę temu, stas1 napisał: to ja poproszę o beztroskiego wędkarza @stas1 za kilka tysięcy wpisów samo wyskoczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 14 minut temu, Mała napisał: Święte słowa "Milejdi" ! Miło cię czytać!Szacunek i Dobry Wieczór! Róbta jak chceta! Panowie. Jak dla mnie? Nie pasi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2016 Administrators Share Posted March 24, 2016 3 minuty temu, ArekH napisał: Jak dla mnie? Nie pasi! A jak pasi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts