Splot Posted March 18 Share Posted March 18 Oddam w dobre ręce. Żyłki i haczyki kupione w zeszłym roku, miałem używać w zimę ale nie łowiłem tak cienko. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 19 Author Share Posted March 19 Haki, widzę, że żyłki dwa razy wstawiło. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 22 Author Share Posted March 22 Jeśli nie będzie kogoś chętnego na forum do końca dzisiejszego dnia to zapewne znajdę kogoś spoza. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted March 22 Share Posted March 22 Godzinę temu, Splot napisał(a): Jeśli nie będzie kogoś chętnego na forum do końca dzisiejszego dnia to zapewne znajdę kogoś spoza. na grubo tego. ja bym nie zawiązał łapami😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 22 Author Share Posted March 22 Teraz, christhof70 napisał(a): na grubo tego. ja bym nie zawiązał łapami😁 Ja też się męczyłem więc dałem sobie spokój z pajęczynami i takimi mikrusami. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted March 22 Share Posted March 22 Ja bym przytulił. Mój rozmiar 😜 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted March 22 Share Posted March 22 15 minut temu, Bebzon napisał(a): Ja bym przytulił. Mój rozmiar 😜 zbok😁. też wolę drobne, ale te to przesadzone, za chude 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 24 Author Share Posted March 24 @bebzon temat ogarnięty. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts