Administrators Grendziu Posted March 22 Administrators Share Posted March 22 Powiedziałem w końcu tak 💪💪💪 2-10 czerwca "Szkiery"- będzie się działo, szczegóły w następnym tygodniu 😇😇😇 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 22 Author Administrators Share Posted March 22 Tutaj opis miejscówki, gdzie jedziemy w 5 osób. Jedna łódką już tam była, ja jadę rzutem na taśmę, ale mega podjarany. https://www.wyprawynaryby.pl/arkosund.html https://wiadomosciwedkarskie.com.pl/artykul/w-magicznym-swiecie/651210.amp https://youtu.be/4Yk_sSfWm9c 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 30 Author Administrators Share Posted March 30 No i rezerwacja promu nastąpiła kilka dni temu, nie ma odwrotu... Najlepsze, a w zasadzie wtopa z mojej strony jest taka, że dzisiaj mi przypomniano, że 9czerwca mam być w Płocku na Weselu🙄🙄🙄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 31 Share Posted March 31 7 godzin temu, Grendziu napisał(a): No i rezerwacja promu nastąpiła kilka dni temu, nie ma odwrotu... Najlepsze, a w zasadzie wtopa z mojej strony jest taka, że dzisiaj mi przypomniano, że 9czerwca mam być w Płocku na Weselu🙄🙄🙄 To Twoje wesele? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 1 Author Administrators Share Posted June 1 Także, jutro start, generalnie dopiero godzinę temu wróciłem z roboty, jakieś urwanie głowy, a miały być przygotowania na lajcie... Dopiero jutro się pakuje, bo dzisiaj nie mam już siły. A jeszcze nadkola trzeba wymienić, kupione mają inną długość, więc 5 minut nie będzie 💩 Jest dreszczyk emocji, bo na papierze woda wydaje się być trudna technicznie, bynajmniej do pływania. Tysiące zatoczek, podwodnych skał. Woda rzeczna wpadająca do Bałtyku Szkiery, które w końcu poznam osobiście, a nie z YT. Przede wszystkim chce jak najwięcej zwiedzić, poznać klimat, środowisko tamtejsze, a ryby to miły dodatek. Sprzętu jako tako nie kupowałem za dużo, idę w minimalizm, choć 5 wędek zabieram, aby być gotowy na każdą okazję. Ponieważ pływać będziemy w trzech, to na łajbę za każdym wypłynięciem planuje zabrać dwa kije... Ponoć do najbliższego sklepu mamy 20km, a marketu 120km😂😂😂 Hubert będzie próbował łowic szczupaki na muchy, oby mnie nie zaraził 😉 Jeśli będzie WI-Fi to postaram się zdawać relacje na bieżąco 💪💪💪 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 2 Author Administrators Share Posted June 2 @Bubu jedzie ze mną 😉😉😉 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 2 Author Administrators Share Posted June 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 2 Author Administrators Share Posted June 2 Za chwilę start , na promie... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 3 Author Administrators Share Posted June 3 Prom lajtowo, jeszcze 400km💩 Ceny żarcia kosmos, ale nikt nie mówił , że będzie tanio. Najpierw były znaki ostrzegawcze z działami, teraz są już z reniferami 😉😉😉 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted June 3 Share Posted June 3 Dopiero się przestraszysz jak wejdziesz do systebolaget 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts