Jump to content

Wędki feederowe wg własnej wizji

Grendziu
 Share

Recommended Posts

Ile musiał bym zapłacić za np. Kij rzeczny tego producenta? 

• Administrators
8 minut temu, ArekH napisał(a):

Ile musiał bym zapłacić za np. Kij rzeczny tego producenta? 

Nie wiem, zapytaj 😛😛😛

Kolega zapłacił 525 USD lub Euro i czeka na odbiór 🫠🫠🫠

Myślę, że ta cena jest zmienna wg tego co sobie wymyślisz. Bo Blanka to jedno, a reszta pierdół jakie będziesz chciał, jak przelotki, silnik, długość jego, z czego, mocowanie kołowrotka i coś tam jeszcze to pewnie wyceniane jest indywidualnie pod każdy projekt.

@Splot tak, chodzi o Pana z Ukrainy.

• Like 1

Gdzieś tu czytałem że jaki sens jest płacić duże pieniądze za kij który leży na podpórkach większość czasu. ( rozumiem że dla autora tego cytatu względy estetyczne i walory użytkowe sprzętu nie mają znaczenia)Wystrugaj leszczynę. Feederowiec nie jest godzien dobrego sprzętu 😉

0fa501bd4506b74187b6dae3046d.jpg

• Like 2

49 minut temu, ArekH napisał(a):

Gdzieś tu czytałem że jaki sens jest płacić duże pieniądze za kij który leży na podpórkach większość czasu. ( rozumiem że dla autora tego cytatu względy estetyczne i walory użytkowe sprzętu nie mają znaczenia)Wystrugaj leszczynę. Feederowiec nie jest godzien dobrego sprzętu 😉

0fa501bd4506b74187b6dae3046d.jpg

klasyka Panie, klasyka. idealna na lina

ma wizja od zawsze jest taka, że nigdy nie kupię kija z pracowni, co nie znaczy, iż neguję takowe. u producentów większych and mniejszych zawsze wynajdę perełki, które dla mnie będą idealne. i  nie zawsze będą to kije najdroższe. wręcz takowych zazwyczaj unikam, bo często cenę podbijają duperele, które mogą ale nie muszą wpłynąć na walory użytkowe( przelotki, uchwyt, rodzaj korka, itp.)

• Thanks 1

1 minutę temu, christhof70 napisał(a):

klasyka Panie, klasyka. idealna na lina

Klasyczniejsze egzemplarze były. Dostałem pod choinkę. Cały żółciutki. Giął się jak krowi ogon a szczytówka brązowa, sztywna jak drut. To chyba 77r. był

1 minutę temu, ArekH napisał(a):

Klasyczniejsze egzemplarze były. Dostałem pod choinkę. Cały żółciutki. Giął się jak krowi ogon a szczytówka brązowa, sztywna jak drut. To chyba 77r. był

no i ta waga😁

1 minutę temu, christhof70 napisał(a):

no i ta waga😁

Krzysiu, ale przy bambusach, cała szkoła zleciała się podziwiać.