amurek1969@wp.pl Posted April 2 Share Posted April 2 (edited) Wyrobisko "Szczupakowe" znajduje się za wyrobiskiem Budych,także najlepiej dojechać od ul.Artyleryjskiej aż pod samą wodę.Głębokość maksymalna ponad 4m,średnia 2 m,wielkość wody do 1 ha.Oprócz szczupaka można tam złowić okonia,płoć,wzdręgę i lina.Moja największa rybka z tej wody to szczupak 10 kg-110 cm złowiony na koniec listopada 2013 r. na żywca okonia.Do łowienia wystarczy "biała"karta wędkarska PZW otrzymywana przy wyrabianiu karty wędkarskiej bez ważnej opłaty za dany rok. autor:Zbigniew Czarny Edited April 6 by amurek1969@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 6 Share Posted April 6 Tutaj to chyba jeno pływadełko pozwoli powędkować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 6 Administrators Share Posted April 6 2 minuty temu, ArekH napisał(a): Tutaj to chyba jeno pływadełko pozwoli powędkować. Opisy i zdjęcia wszystko fajne, ale dla mnie brakuje podstawowej informacji wszędzie, powierzchni w hektarach, potem też średnia głębokość, bo maksymalne są 🥃🥃🥃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amurek1969@wp.pl Posted April 6 Author Share Posted April 6 1 godzinę temu, Grendziu napisał(a): Opisy i zdjęcia wszystko fajne, ale dla mnie brakuje podstawowej informacji wszędzie, powierzchni w hektarach, potem też średnia głębokość, bo maksymalne są 🥃🥃🥃 Woda do 1 ha,średnia głębokość 2 m.dodałem w opisie .pozdrawiam 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 6 Share Posted April 6 To takie łowiska jak @christhof70 wyszukuje i tam szaleje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 6 Administrators Share Posted April 6 2 godziny temu, ArekH napisał(a): To takie łowiska jak @christhof70 wyszukuje i tam szaleje. Z tym, że on łapi gdzieś w DE często. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 6 Share Posted April 6 7 minut temu, Grendziu napisał(a): gdzieś w DE często. A co to takiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 6 Administrators Share Posted April 6 16 minut temu, ArekH napisał(a): A co to takiego. Sąsiad za zachodnią stroną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted April 6 Share Posted April 6 3 godziny temu, Grendziu napisał(a): Z tym, że on łapi gdzieś w DE często. ale nie zawsze😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 6 Administrators Share Posted April 6 10 minut temu, christhof70 napisał(a): ale nie zawsze😁 Jedziemy jutro gdzieś na ryby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts