Jump to content

Trabucco Heron hps 390 heavy

tankista34
 Share

Recommended Posts

Panowie feeder trabucco heron hps 390 heavy , wiem że to troche stary kij , ale znalazłem go w sklepie osiedlowym i za dobrą cene jest do oddania , nie ma o nim żadnych opinni w necie może cos doradzicie jezeli mieliscie z nim styczność :-D

Pozdrawiam

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

• Administrators

Powiem Ci tak, mam mieszane uczucia do firmy Trabucco, nie chcę im robić kryptoreklamy ale miałem dwa kije, za które zapłaciłem dość sporo i nie byłem, nie jest z nich zadowolony.

Kilka lat temu kupiłem bolonkę za około 700zł - wynalazłem gdzieś super okazję w internecie - bo inne w "tej klasie" było o jakieś 200/300zł droższe. I jak się okazało później, był to model robiony na Ukrainę i kupiłem to przez jakiegoś przedstawiciela na Polskę. Od zachciało mi się coś ekstra, dziś ta wędka leży u ojca nad jeziorem.

Jeśli nie ma tej wędki w naszym katalogu na Polskę, oraz nie ma info na temat tej wędki w google to bym się bardzo zastanawiał nad zakupem - no chyba, że jakaś hiper nowość itd. itp.

Zastanów się co się stanie gdy coś się z kijem stanie - serwis we Włoszech, będziesz czekał lata na naprawę bo Lorpio nie załatwi ci w dwa tygodnie. Kup lepiej coś polskiego np. Mikado fajne i niedrogie kije i serwis na miejscu.

Cena za kijka po negocjacji to 100 zł za nieużywany wg. mnie grzech nie brać. Podoba mi się jego akcja w porównaniu do tych co mam tj konger arcus 3,9 150gr i cormoran black master 3,9 150gr.

Pozdrawiam

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Mi się wydaje że jakiś tam serwis Trabucco w PL. (Spytaj w SklepTrabucco.pl) ma. Cena kija jest bardzo ok. Ja z nim do czynienia nie miałem. Pomyśl czy byś kupił jakby nie było internetu? ;) Skoro leży tobie w ręku?

• Administrators

Za 100zł to się nie zastanawiaj - jak pasuje to bierz, jak się popsuje, to przynajmniej będzie okazja na coś nowego:5678fa7949aa8_tw_thumbsup: