Administrators Grendziu Posted November 5, 2015 Administrators Share Posted November 5, 2015 TEAM Daiwa przygotowała w tym roku niesamowitą serię wędek, które idealnie nadają się do połowu dorszy na Bałtyku na głębokościach do 60m. Dość trudno jest kupić sprzęt wędkarski nie mając go wcześniej w rękach.Tym bardziej gdy w necie nie ma za i przeciw w komentarzach z racji tego, że jest to najnowszy model serii TEAM Daiwa. Szukałem możliwie jak najbardziej delikatnego sprzętu, bo czasy gdzie na "wagę ciężką" uprawiało się wędkarstwo morskie już dawno minęły. Po wnikliwej analizie wszystkich za i przeciw zdecydowałem się na model TDB802MFS-AD o długości 240cm oraz ciężarze wyrzutowym od 80-150g. Ryzyko zakupu "w ciemno" opłaciło się, wędka podczas holu spisywała się tak jak się tego spodziewałem, bardzo fajna parabola, czułość szczytówki gdy dorsze gryzły przywieszki - bezcenne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 11, 2016 Author Administrators Share Posted July 11, 2016 Da się ten kij przerobić na trolling i wyciągnąć rzecznego potwora na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts