Administrators Grendziu Posted May 13 Administrators Share Posted May 13 Zaczynam wymyślać, to chyba dobry znak, bo pewnie będę łowić w końcu. Muchy okoniowe, na szczupaki mnie interesują z czeburaszką, na razie bez specjalistycznego kija do tej metody😛😛😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted May 14 Share Posted May 14 11 godzin temu, Grendziu napisał(a): Zaczynam wymyślać, to chyba dobry znak, bo pewnie będę łowić w końcu. Muchy okoniowe, na szczupaki mnie interesują z czeburaszką, na razie bez specjalistycznego kija do tej metody😛😛😛 a jaki to do much, nie muchówka? pamiętaj, że nie może to być długość "okrągła", tylko np.: 194, 183,5, 214 cm. wyrzut to też nie, tak do 26, 39, 52. nigdy nie bierz do 15, 30 czy 60 gram, bo te wyszły z mody i ryba nie weźmie😁 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 14 Author Administrators Share Posted May 14 Na muchówkę pewnie przyjdzie czas jeszcze, na razie z czeburaszką, delikatnie chcę 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts