jach.dariusz Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Nowy zakup. Wykonany solidnie. Maksymalne obciążenie 40kg - a to mi w zupełności wystarczy. Pełne terenowe kółka zapewnią komfort na nie równym terenie . Brak łożysk eliminuje problem z piachem i zatarciem. Żona mówi że teraz mamy czym wozić leżaki na plażę ?Duża zaletą jest to że składa się do niewielkich rozmiarów więc spokojnie zmieści się np w szafie. Długo zastanawiałem się czy zrobić taki wózek samemu czy kupić. Estetyka wykonania i możliwość składana wzięły górę 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Też się do niego przymierzam.. Chyba się przekonałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Fajny ten wózek. Kilka dni temu go oglądałem w Decathlonie. No i myślę, że wart grzechu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Do roweru zrobisz zaczep i dasz radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 28, 2016 Administrators Share Posted February 28, 2016 Zdjęcie kusi do zakupu, ale gdzie ja go dam radę schować w aucie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Podoba mi się ten wózek przy jego cenie. Trochę szerokość mnie martwi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 28, 2016 Administrators Share Posted February 28, 2016 16 minut temu, ArekH napisał: Podoba mi się ten wózek przy jego cenie. Trochę szerokość mnie martwi. @ArekH w zasadzie nie wiem w czym problem, zadzwoń do Daniela, to podpowie jak spakować lub przerobić aby był mniejszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Problem w tym cwaniaczku? że 36cm szerokości wydaje mi się mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 29, 2016 Administrators Share Posted February 29, 2016 11 godzin temu, ArekH napisał: Problem w tym cwaniaczku? że 36cm szerokości wydaje mi się mało. Toż tam 2 metrowe składy po szerokości można kłaść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jach.dariusz Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 A tak sprawuje się w boju. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts