mav3rick Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Koledzy używacie na androidzie jakiś nawigacji z mapami offline by móc zaznaczać sobie miejscówki, robić zapiski itp? Łowiąc na rzece bardzo by było to dla mnie przydatne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 28, 2016 Administrators Share Posted February 28, 2016 Dnia 28.02.2016 o 17:58, mav3rick napisał: Koledzy używacie na androidzie jakiś nawigacji z mapami offline by móc zaznaczać sobie miejscówki, robić zapiski itp? Łowiąc na rzece bardzo by było to dla mnie przydatne. Zastanawiałem się kiedyś nad takim rozwiązaniem nad wodą gdy w życiu biegałem więcej za spinningiem po rzekach. Chciałem stawiać Waypoints w miejscach gdzie miałem najlepsze brania, odpuściłem, jest tak wiele zmiennych czynników przede wszystkim w dużych rzekach, że raz biorą a raz nie, że odpuściłem. Ponadto lubię poznawać nowe miejsca, więc nie zawsze byłby czas wrócić w to samo miejsce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 Mi nie tyle o brania chodzi, co o zaznaczanie dołków itp. Że jak woda się podniesie mieć jakieś namiary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 29, 2016 Administrators Share Posted February 29, 2016 3 godziny temu, mav3rick napisał: Mi nie tyle o brania chodzi, co o zaznaczanie dołków itp. Że jak woda się podniesie mieć jakieś namiary Jeśli dobrze pamiętam to ta aplikacja powinna Ci pomóc http://www.fishexpert.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 27, 2016 Administrators Share Posted April 27, 2016 Jest coś innego niż podałem, godnego uwagi pod tel? Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Ja wykupiłem pełną wersję Locus Map, w pełni spełnia moje oczekiwania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts