KaZuYa Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 CyT "Chyba już większość wie, ale coś wypada napisać . Dzis padł prawdopodobnie (bo to jeszcze nieoficjalnie) Nowy Rekord Polski karp o masie 34.5kg ryba został wycholowany z Rybnika " . Grubooo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 2, 2016 Administrators Share Posted March 2, 2016 Dodaliśmy dzisiaj tego newsa tutaj: Ciekawi mnie ile lat taki tłuścioszek rośnie i ile razy w życiu już był na haku....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 20 minut temu, Grendziu napisał: Dodaliśmy dzisiaj tego newsa tutaj: Ciekawi mnie ile lat taki tłuścioszek rośnie i ile razy w życiu już był na haku....? A mówiłem, że tak będzie. To wszystko moja wina, bo mi się nowego wątku nie chciało zakładać. Rybnik to ciepła woda, więc tam rybki rosną trochę szybciej, ale i tak kilka lat im to zajmuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 To chyba główny bohater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 (edited) Tak z innej beczki znam jeziorko gdzie znajomy łowił amury 1,2,3kg a PZW na 100% nie zarybiało czy możliwe , żeby amur się rozmnażał na dzikiej wodzie? . Edited March 2, 2016 by KaZuYa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 brzuch ma jak mój labrador.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 2, 2016 Administrators Share Posted March 2, 2016 Ale brzydal, bebechy ma większe od mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 (edited) Zalew Rybnicki to ciekawe łowisko. Nie jeden rekord tam padł i nie jeden padnie jeszcze. Rekordowy sum na tym zalewie w 2015 r. 251cm i 107 kg. Ale adrenalinka. Ah. A ja się cieszę z każdej płotki i leszczyka. Edited March 2, 2016 by cygan786 błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 52 minuty temu, KaZuYa napisał: Tak z innej beczki znam jeziorko gdzie znajomy łowił amury 1,2,3kg a PZW na 100% nie zarybiało czy możliwe , żeby amur się rozmnażał na dzikiej wodzie? . Po pierwsze: co to za woda (nazwa, położenie itp) bo od tego zależy kilka możliwości. Po drugie: czy użytkownik nie zarybiał amurem lub innymi rybami, natomiast wędkarze o tym nie wiedzieli. Po trzecie: mentalność niektórych wędkarzy powoduje, że potrafią przynieść i wpuścić każdy gatunek ryby jaki dorwą, pomimo, że zdają sobie sprawę, że im nie wolno. Co do karpiszona z wody Rybnickiej, ciężko określić wiek tylko ze zdjęcia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Przynętą na którą skusił się ten gigant był bałwanek z dwóch tonących kulek Tandem Baits Krewetka & Czarny Pieprz z serii SuperFeed Grendziu chyba nabył takie z tym , ze dumbelsy. Kotwic NAWET na ytubie jest Film z tego łowiska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts