Jump to content

Porady wędkarskie

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Człowiek ponoć uczy się całe życie. Tak samo jest w wędkarstwie. Ja dość dużo wyciągam osobiście od naszego eksperta @Elvis. Dzięki Daniel:beer:

Ostatnio wrzuciłem w innym wątku bardzo fajny film Phila Ringersa o przygotowaniu pelletu do metody. Zresztą filmy na YT dzisiaj są pełne porad. 
Jak dla mnie ponownym odkryciem (także dzięki @Elvis) są filmy Tomasza Horemskiego, na swoich filmach udziela wiele cennych wskazówek zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych.

• Like 1

• 3 years later...
  • Administrators

Moją największą radą wędkarską i ostrzeżeniem, jest to, że jeśli nigdy nie miałeś kija w ręce, to go nie bierz. 

Wędkarstwo to skarbonka bez dna, w zamian za to zwiedzisz Polskę, Europę i Świat z rodziną lub sam:champagne-2010:

• Thanks 1

Moją największą radą wędkarską i ostrzeżeniem, jest to, że jeśli nigdy nie miałeś kija w ręce, to go nie bierz. 
Wędkarstwo to skarbonka bez dna, w zamian za to zwiedzisz Polskę, Europę i Świat z rodziną lub sam:champagne-2010:
Ale że niby umoczyłeś na Aventusie?
Nie podoba Ci się?
  • Haha 1

21 minut temu, Grendziu napisał:

Ale że???? Nie rozumiem. :(

1 minutę temu, ArekH napisał:

to skarbonka bez dna,

Co, w życiu, nie jest skarbonką bez dna? Podaj jeden, sensowny przykład. 

12 godzin temu, Grendziu napisał:

...jeśli nigdy nie miałeś kija w ręce, to go nie bierz. 

Wędkarstwo to skarbonka bez dna...

Podpisuję się pod tym wszystkimi trzema rękami :D

Dlatego jadę na targi. W sprzęcie jestem już ukierunkowany i obkupiony, jednak myślę jeszcze nad dwoma maszynami do największych Matrixów, może 2 Sphery bym jeszcze wziął, lub coś jeszcze, ale to już wszystko na spokojnie, bo nie mam z tym spiny i pomacam co nieco na targach, tylko nie biorę za dużo kasy, max tysiaka, żeby nie wydawać na głupoty :champagne-2010:

• Administrators
16 minut temu, Grzes77 napisał:

Podpisuję się pod tym wszystkimi trzema rękami :D

jednak myślę jeszcze nad dwoma maszynami do największych Matrixów