Administrators Grendziu Posted March 12, 2016 Administrators Share Posted March 12, 2016 Człowiek ponoć uczy się całe życie. Tak samo jest w wędkarstwie. Ja dość dużo wyciągam osobiście od naszego eksperta @Elvis. Dzięki Daniel Ostatnio wrzuciłem w innym wątku bardzo fajny film Phila Ringersa o przygotowaniu pelletu do metody. Zresztą filmy na YT dzisiaj są pełne porad. Jak dla mnie ponownym odkryciem (także dzięki @Elvis) są filmy Tomasza Horemskiego, na swoich filmach udziela wiele cennych wskazówek zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Świetny film. Ciekawa i skuteczna metoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Prosta metoda, dobre omówienie, skuteczny sposób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 29, 2019 Author Administrators Share Posted November 29, 2019 Moją największą radą wędkarską i ostrzeżeniem, jest to, że jeśli nigdy nie miałeś kija w ręce, to go nie bierz. Wędkarstwo to skarbonka bez dna, w zamian za to zwiedzisz Polskę, Europę i Świat z rodziną lub sam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Moją największą radą wędkarską i ostrzeżeniem, jest to, że jeśli nigdy nie miałeś kija w ręce, to go nie bierz. Wędkarstwo to skarbonka bez dna, w zamian za to zwiedzisz Polskę, Europę i Świat z rodziną lub sam:champagne-2010:Ale że niby umoczyłeś na Aventusie? Nie podoba Ci się? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 21 minut temu, Grendziu napisał: Moją największą radą wędkarską i ostrzeżeniem, jest to, że jeśli nigdy nie miałeś kija w ręce, to go nie bierz. Wędkarstwo to skarbonka bez dna, w zamian za to zwiedzisz Polskę, Europę i Świat z rodziną lub sam Ale że???? Nie rozumiem. 1 minutę temu, ArekH napisał: to skarbonka bez dna, Co, w życiu, nie jest skarbonką bez dna? Podaj jeden, sensowny przykład. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Ale że???? Nie rozumiem. Kupił Guru, ale wstydzi się oddać, a to dwa (klocki) kosztowało.No nic , poczekamy jak wystawi na giełdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 12 godzin temu, Grendziu napisał: ...jeśli nigdy nie miałeś kija w ręce, to go nie bierz. Wędkarstwo to skarbonka bez dna... Podpisuję się pod tym wszystkimi trzema rękami Dlatego jadę na targi. W sprzęcie jestem już ukierunkowany i obkupiony, jednak myślę jeszcze nad dwoma maszynami do największych Matrixów, może 2 Sphery bym jeszcze wziął, lub coś jeszcze, ale to już wszystko na spokojnie, bo nie mam z tym spiny i pomacam co nieco na targach, tylko nie biorę za dużo kasy, max tysiaka, żeby nie wydawać na głupoty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 8 minut temu, Grzes77 napisał: może 2 Sphery bym jeszcze wziął A mi szkoda 3 stówki na fotel. Jestem kutwą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 30, 2019 Author Administrators Share Posted November 30, 2019 16 minut temu, Grzes77 napisał: Podpisuję się pod tym wszystkimi trzema rękami jednak myślę jeszcze nad dwoma maszynami do największych Matrixów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts