ArekH Posted August 8 Share Posted August 8 Wstydu nie macie(My) Chłopak tyle czasu na forum i nawet własnego wątku nie ma. Ani razu życzeń Jemu nie złożyliśmy, a to stare dziadzisko 47 lat dziś kończy. Radku 100 lat w zdrowiu i na własnych nogach. Więcej szczęścia w życiu osobistym i powodzenia w zawodowym. O ryby myślę że sam zadbasz. 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 8 Administrators Share Posted August 8 Łooo.... najlepszego, zdrowia i dużych złotych rybek, jakie lubisz 💪💪💪 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted August 8 Share Posted August 8 Radku, dużo zdrówka, spełnienia marzeń. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted August 8 Share Posted August 8 2 godziny temu, ArekH napisał(a): Wstydu nie macie(My) Chłopak tyle czasu na forum i nawet własnego wątku nie ma. Ani razu życzeń Jemu nie złożyliśmy, a to stare dziadzisko 47 lat dziś kończy. Radku 100 lat w zdrowiu i na własnych nogach. Więcej szczęścia w życiu osobistym i powodzenia w zawodowym. O ryby myślę że sam zadbasz. 🙂 Ale jak to? Naprawdę nie składaliśmy Radkowi życzeń? Wstyd... Przepraszam za siebie, nie wiedziałem kiedy masz urodziny. Tak więc wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym, pociechy z najbliższych, otoczenia przez samych życzliwych osób, ogromu czasu na ryby, samych okazów na zestawach i czego sobie zapragniesz, by się spełniło 🥂😉🍾 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted August 8 Share Posted August 8 Dziękuję Wszystkim za życzenia urodzinowe. Jednocześnie pragnę wspomnieć, że mam swój wątek. Nawet założony przez Arka 😁 Tyle, że nieco przykurzony 😉 Po prostu nieraz ciężko jest coś znaleźć na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted August 8 Share Posted August 8 Wszystkiego najlepszego Radku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted August 8 Share Posted August 8 Wszystkiego najlepszego Tinca Tinca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts