cygan786 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 19 marca Dzień Wędkarza i z tej okazji pragnę Wam złożyć życzenia. Życzę Wam i sobie rekordowych okazów, rybnych rzek i jezior, zawsze sprzyjających wiatrów i połamaną kija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Jeśli to dziś jest dzień wędkarza, to niezła ironia. Odpuściłem robotę, by iść na ryby, a tu pogoda katastrofalna. Śnieg sypie jak poj..any. W dupie mam takie dni wędkarza Oczywiście życzę wszystkim wędkarzom najlepszych dni nad wodą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Moja Żona powiedziała, że ten dzień mnie nie dotyczy, bo żeby być wędkarzem, to trzeba coś łowić. Ze smutku otworzyłem sobie piwko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Najlepszego Panowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Moczykije wszelkiej maści: - łączcie się (żyłkami), - dzielcie wrażeniami , - dużo zdrowia, wielkich ryb - miłych chwil wśród ludków z dlaRyb. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 A ja oświadczyłem swojej Pani! Nawet nie pamiętasz. A dziś mój dzień. Ona: Dzień Ojca, chłopaka i dziadka minął! Ja: Dzień Wędkarza! Nie kochasz mnie już podła Kobieto! Ona: Czym zawiniłam? Czemu mi to robisz? Ja: Gdzie mój? (Jak niżej! ) Ona: A zasłużyłeś?? ! Ja: A czy nie jestem dla ciebie przez te 30 lat okazem cierpliwości?? . Ona: Jesteś podły! Ja: wiem! Ona: Zamów ten kij!!! Ja: Jesteś najdroższa! Ona: Zamknij się i nie ściemniaj! Jutro ogród do przekopania! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 19, 2016 Administrators Share Posted March 19, 2016 Najlepszego ZIOMALE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Połamania ? Panowie ☺ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarek Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 i Panie :-) Nowych rekordów w tym roku !! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts