stas1 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Panowie i Panie, w związku z tym, że w moim sklepie pojawiło się dużo przynęt tej firmy moja prośba. Możecie się podzielić wrażeniami z użytkowania tych przynęt, co Wam się sprawdziło a co okazało się lipą. Jestem ciekaw Waszych opinii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Mam parcie na pewne przynęty tej firmy. Ale dostępu zero. Chłopaki z gór coś raczej mogą doradzić! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted March 19, 2016 Author Share Posted March 19, 2016 (edited) 13 minut temu, ArekH napisał: Mam parcie na pewne przynęty tej firmy. Ale dostępu zero. Chłopaki z gór coś raczej mogą doradzić! Jakie chcesz to Ci załatwię,bodajże 12zł paczka Edited March 19, 2016 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Dam znać. Dziś już nie myślę! Ale jestem chętny i się odwdzięczę jakbyś był w potrzebie. Jak na dziś? Mam parcie na Skunksa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted March 19, 2016 Author Share Posted March 19, 2016 To czekam skunks był na bank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Ok. Jutro pogadamy. Padam na ryjek! Dobrej nocy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Na prośbę mego kolegi z północy opisze w kilku słowach towar ze stajni chytil. Towar w Polsce jest mało znany ale w światku wędkarskim to topowe produkty. Zwłaszcza u karpiarzy na południu. W tamtym roku był rok testów chytila zostałem nim poczęstowany w kwietniu i w maju już miałem na wyposażeniu podstawowy zestaw. Jatra , skunchit , wątroba są to topowe produkty na które karpie dostają szału i nie przesadzam, po prostu tak jest i tyle. Testowałem również czosnek, pidbula i tu niespodzianka bez efektów na 5 bardzo rybnych akwenach... ale czego nie robi się dla testów... Ja polecam rozmiary 8mm oraz 14 mm na takie wymiary łowię. Zaopatruje się w sklepie w Cieszynie czeskim. Wiem z przekazu ustnego, że są zanęty nie wiem czy są łowne oraz zalewy . this HTML class. Value is http://www.chytilpre Jeśli mam porównywać karl nikl a chytil wygrywa chytil ale karla również nie porzucę i polecam . Generalnie Czesi biją nas na głowę w karpiowaniu poza tym, mają produkty topowe za dobre pieniądze.. nieraz przynęty z Anglii są daleko z tyłu... Staszku napisz co jest dostępne baibox rozumiem.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Dzięki Maciek. Już wiemy czego się trzymać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Arku jak tylko coś wiem chętnie się podzielę wiedzą..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 W Polsce gdzieś jest dostępne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts