Jump to content

Chytil

stas1
 Share

Recommended Posts

Panowie i Panie, w związku z tym, że w moim sklepie pojawiło się dużo przynęt tej firmy moja prośba. Możecie się podzielić wrażeniami z użytkowania tych przynęt, co Wam się sprawdziło a co okazało się lipą. Jestem ciekaw Waszych opinii.

13 minut temu, ArekH napisał:

Mam parcie na pewne przynęty tej firmy. Ale dostępu zero. Chłopaki z gór coś raczej mogą doradzić!

Jakie chcesz to Ci załatwię,bodajże 12zł paczka

Edited by stas1

Dam znać. Dziś już nie myślę! Ale jestem chętny i się odwdzięczę jakbyś był w potrzebie. Jak na dziś? Mam parcie na Skunksa. ;) 

Na prośbę mego kolegi z północy opisze w kilku słowach towar ze stajni chytil.

Towar w Polsce jest mało znany ale w światku wędkarskim to topowe produkty. Zwłaszcza u karpiarzy na południu.

W tamtym roku był rok testów chytila zostałem nim poczęstowany w kwietniu i w maju już miałem na wyposażeniu podstawowy zestaw.

Jatra , skunchit , wątroba są to topowe produkty na które karpie dostają szału i nie przesadzam, po prostu tak jest i tyle.

Testowałem również czosnek, pidbula i tu niespodzianka bez efektów na 5 bardzo rybnych akwenach... ale czego nie robi się dla testów...

Ja polecam rozmiary 8mm oraz 14 mm na takie wymiary łowię.

Zaopatruje się w sklepie w Cieszynie czeskim.

Wiem z przekazu ustnego, że są zanęty nie wiem czy są łowne oraz zalewy .

this HTML class. Value is http://www.chytilpre

Jeśli mam porównywać karl nikl a chytil wygrywa chytil ale karla również nie porzucę i polecam .

Generalnie Czesi biją nas na głowę w karpiowaniu poza tym, mają produkty topowe za dobre pieniądze.. nieraz przynęty z Anglii są daleko z tyłu...

Staszku napisz co jest dostępne baibox rozumiem....

• Like 1