ArekH Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Jak w tytule. Czy używacie? Ja wiele lat używałem kamizelki.Wszystkie najpotrzebniejsze drobiazgi w niej miałem. Szczypce,igły,ucinarka,dokumenty i inne pierdoły zawsze były pod ręką. W zeszłym sezonie zrezygnowałem i zaczeły się schody w logistyce. Więc po przemyśleniach planuję powrót do tego ubioru. moja jest jeszcze w niezłym stanie,ale kto wie,może szarpnę się na nową? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Też przymierzam się do takiego zakupu, szczególnie że u mnie główną metodą połowu jest spinning. Obecnie używam tzw nerki, gdzie mam pod ręką pudełko z przynętami, jak i inne akcesoria, ale potrzebuję więcej miejsca, więc kamizelka by załatwiła sprawę. Główny warunek to lekka i przewiewna by w lato podczas rajdów wzdłuż Nysy się nie gotować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Mam krótką Graff. Droga jak cholera. Warta swojej ceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 6, 2016 Administrators Share Posted December 6, 2016 Jeśli chodzi o kamizelki to mam i ja Graff ale długą od kilku lat. Jestem nią zachwycony 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts