Ania Pasierbek Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Witam Panowie i Panie Swoje marcowe wyprawy poświęciłem leszczom. Nie chodziło mi o ilość, a o wielkość Prosty grunt z wielką rosówką, bez nęcenia i efekty były... Nie wabiłem ryb, poprostu wiem gdzie one się znajdują na przedwiośniu i co lubią jeść 8 łopat od 1.9kg do 4.11kg!! W tym dwie czwórki! O to chodziło ☺ Połamania ? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Piękne rybki z Wrocławia to jest prawda , że dobre miejsce jest najważniejsze . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 29, 2016 Administrators Share Posted March 29, 2016 No w końcu dał się namówić na publikację swoich wyników Mariusz. Kolega Mariusz jest moim znajomym na FB - zdjęcia i post wdrożyła jego dziewczyna. Mariusz jest typowo nocnym łowcą, spędza nad wodą z 200 nocek jak nie więcej. Kilka razy obiecałem, że dojadę do Niego na wspólne łowy do Wrocławia i kiedyś to nastąpi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 To kiedy śpi : x ja myślałem , że 2,3h w nocy i starczy a tu pełne nocki ? . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 29, 2016 Administrators Share Posted March 29, 2016 Przed chwilą, KaZuYa napisał: To kiedy śpi : x ja myślałem , że 2,3h w nocy i starczy a tu pełne nocki ? . Ile godzin w nocy przeznacza, nie wiem, ale sporo czasu siedzi nad swoją ulubioną Odrą i ma niesamowite wyniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Widziałem jak nie wielkie krąpie to leszki o spinie nie wspomnę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 (edited) 4 minuty temu, Grendziu napisał: Łowi przede wszystkim prosto, łatwo i skutecznie. Mam nadzieję, że w przyszłości udzieli nam wielu cennych rad. Nie jest wędkarzem komercyjnym jak i z wielu z nas, nie za bardzo ulega trendom i nowościom, co do skuteczności swoich połowów ma własne zdanie. Można , można Odra to królowa Polskich rzek , żeby ją poznać potrzeba lat czasu .... Jak namierzyć stado leszczy i ich miejsce żerowania to jest sztuka . Edited March 29, 2016 by KaZuYa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 29, 2016 Administrators Share Posted March 29, 2016 No i doczekaliśmy się kolejnego sprawozdawcy LIVE - oj będzie się działo w tym wątku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Mariuszu piękne leszcze nasze Wrocławskie,chyba znam to miejsce gratulacje może kiedyś się spotkamy nad wodą wieczorową porą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Pasierbek Posted March 29, 2016 Author Share Posted March 29, 2016 Czemu nie... Miło będzie poznać kolejnych zapaleńców z nad Odry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts