Jump to content

Mariusz Z LIVE

Ania Pasierbek
 Share

Recommended Posts

Witam Panowie i Panie B|

Swoje marcowe wyprawy poświęciłem leszczom. Nie chodziło mi o ilość, a o wielkość :39icon:Prosty grunt z wielką rosówką, bez nęcenia i efekty były...  Nie wabiłem ryb, poprostu wiem gdzie one się znajdują na przedwiośniu i co lubią jeść :D 8 łopat od 1.9kg do 4.11kg!! W tym dwie czwórki! O to chodziło ☺ 

Połamania ?

IMG_20160327_002541.jpg

FB_IMG_1459034271601.jpg

IMG_20160327_003042.jpg

FB_IMG_1459251764066.jpg

FB_IMG_1459251752771.jpg

FB_IMG_1459251736560.jpg

FB_IMG_1459251799148.jpg

FB_IMG_1459251783561.jpg

IMG_20160327_003351.jpg

• Like 4

• Administrators

No w końcu dał się namówić na publikację swoich wyników Mariusz. Kolega Mariusz jest moim znajomym na FB - zdjęcia i post wdrożyła jego dziewczyna.

Mariusz jest typowo nocnym łowcą, spędza nad wodą z 200 nocek jak nie więcej. Kilka razy obiecałem, że dojadę do Niego na wspólne łowy do Wrocławia i kiedyś to nastąpi :beer1:

• Like 1

• Administrators
Przed chwilą, KaZuYa napisał:

To kiedy śpi : x  ja myślałem , że 2,3h w nocy i  starczy  a tu pełne nocki ? .

Ile godzin w nocy przeznacza, nie wiem, ale sporo czasu siedzi nad swoją ulubioną Odrą i ma niesamowite wyniki.

4 minuty temu, Grendziu napisał:

Łowi przede wszystkim prosto, łatwo i skutecznie. Mam nadzieję, że w przyszłości udzieli nam wielu cennych rad. Nie jest wędkarzem komercyjnym jak i z wielu z nas, nie za bardzo ulega trendom i nowościom, co do skuteczności swoich połowów ma własne zdanie.

Można , można Odra to królowa Polskich rzek , żeby ją poznać potrzeba lat czasu .... Jak namierzyć stado leszczy i ich miejsce żerowania to jest sztuka .

Edited by KaZuYa
  • Like 1

• Administrators

No i doczekaliśmy się kolejnego sprawozdawcy LIVE - oj będzie się działo w tym wątku :beer-chugger:

• Like 1