ArekH Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Popatrzcie jaki podajnik Niemiachy wymyślili. http://allegro.pl/koszyk-zanetowy-ms-range-feeder-inline-2-sztuki-i6048127542.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Mnie nie przekonuję, chyba, że do płatków owsianych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Sypka zanęta, płatki owsiane i inne "kleiki" mogą ładnie rozsypywać się przy takim dziwnym podajniku, choć mam wrażenie, że zasięg rzutu nie będzie daleki. Na sucho nic więcej nie wymyślę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Z tymi płatkami to ja żartowałem. Chyba żeby je nabijać na te słupki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts