Jump to content

cygan786
 Share

Recommended Posts

Planuję zakup takiego oto urządzenia. Co sądzicie o tym konkretnym modelu?

http://allegro.pl/rod-pod-zestaw-wyprzedaz-mega-prezent-okazja-i5082275958.html

Jeśli to jest to o czym myślę, to szczerze odradzam. Strasznie słaba konstrukcja. Niestabilna i w ogóle. Mam podobny.

Jeśli się kiedyś w końcu nam uda zgrać wspólny wypad na ryby i mi przypomnisz to Ci go przywiozę.

Tak myślałem, ciekawsze modele te solidniejsze poza moim zasięgiem finansowym. Poza tematem-od dawna chciałem odwiedzić Staw Górny a w sobotę wybieram się powędkować, jak się wybierasz w sobotę to wpadnę do Pionek zamiast na Siczki.

Koleg miał i tragedia pod ciężarem wędki buja się na prawo lewo a przy wietrze to już porażka 

w Radomiu w Woblerze kupiłem mu bardzo fajny Tripod  Jaxon fajny i bardzo stabilny 2 karpiówki i nawet nie drgnie polecam

To ten kosztowała 260zł tylko nie miał widełek :P

tri.jpg

• Like 2

Tak myślałem, ciekawsze modele te solidniejsze poza moim zasięgiem finansowym. Poza tematem-od dawna chciałem odwiedzić Staw Górny a w sobotę wybieram się powędkować, jak się wybierasz w sobotę to wpadnę do Pionek zamiast na Siczki.

W tą sobotę żona pracuję, a ja się zajmuję domem. Po południu idę do bratanka na urodziny. Tak więc nic z tego. W niedzielę też nie mam czasu, a w następną mam zawody. Chyba dopiero w długi weekend majowy będzie więcej czasu.

Dzięki za opinię. Widziałem dziś taki na wystawie w sklepiku na bazarze. Nie pytałem o cenę bo z żoną bylem. Jutro tam zajrzę.

• Administrators

@cygan786 też miałem kiedyś problem z zakupem tri poda i rod poda, udało mi się ogarnąć jakąś ANACONDĘ z wyprzedaży. 

Prawda jest taka, że musisz to poczuć przed, tak jak Suwi napisałem, większość PODów chodzi na wietrze jak galaretka, trzeba szukać okazji i być cierpliwym, bo sporo tego jest w sieci/

Na temat Konegera nie mam zdania, nie widziałem, ze zdjęć wydaję się być masywny :champagne-2010: