Administrators Grendziu Posted April 8, 2016 Administrators Share Posted April 8, 2016 Ponieważ dziś się skusiłem za "pół darmo" na zmianę sygnalizatorów, to oddam w dobre ręce 2 sygnalizatory (mam trzy, jeden zachowuję dla siebie jako rezerwowy) plus centralkę - używane 3 lata, działały nawet w deszczu, wbrew różnym opiniom w necie, nigdy mnie nie zawiodły. Jeśli etui nie będzie mi pasowało pod nowe sygnalizatory, to oddam je także... Przy jednym jest brak tylnej klapki, tam gdzie montuję się baterię, "ućkła" Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Ponieważ dziś się skusiłem za "pół darmo" na zmianę sygnalizatorów, to oddam w dobre ręce 2 sygnalizatory (mam trzy, jeden zachowuję dla siebie jako rezerwowy) plus centralkę - używane 3 lata, działały nawet w deszczu, wbrew różnym opiniom w necie, nigdy mnie nie zawiodły. Jeśli etui nie będzie mi pasowało pod nowe sygnalizatory, to oddam je także... Przy jednym jest brak tylnej klapki, tam gdzie montuję się baterię, "ućkła" A jakieś zdjęcia masz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 A jakże by pasowały do mojego przyszłego PODa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 9, 2016 Author Administrators Share Posted April 9, 2016 Tutaj je widać podczas pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Znalazłem taką fajną promocje ale nic nie wiem o firmie może ktoś miał z taką firmą do czynienia ??? https://www.raven-fishing.pl/hy-tec-bite-alarm-set-zestaw-sygnalizatorow/pl/product/26539/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Grendziu znalazłeś już chętnego na te sygnalizatory jeśli nie to może się dogadamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 10, 2016 Author Administrators Share Posted April 10, 2016 Co do linku @suwi nie wiem, nie znam tej firmy. Przy zakupie moich sygnalizatorów (z likwidacji sklepu) dowiedziałem się jakie są marże na nich... Nie wiem jak się teraz zachować, czy @Elvis jest pierwszy, bo odpisał jako pierwszy, czy @cygan786 je zechciał, czy Ty @suwi... We wtorek lub środę mogę je wysłać, jak dostane swoje i jak nie będzie dobre etui to wysyłam całość jakby co. Proszę o jakąś konkretną deklarację Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 spoko ja mam na czem pracować więc odpuszczam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Najlepiej rzucić monetą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 11, 2016 Author Administrators Share Posted April 11, 2016 Panowie przez to, że ja jestem sprawcą zamieszania, to muszę przyjąć całość na swoje barki. Idę w tym przypadku drogą pierwszeństwa wpisu, czyli kolega Daniel otrzymuję od mnie ten zestaw. Przepraszam, za zamieszanie, następnym razem (jeśli nastąpi :P), doprecyzuję ogłoszenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts