Administrators Grendziu Posted November 2 Administrators Share Posted November 2 Szukam coś nowego, aktualna moja jedna jest spsuta po Szwecji i niestety te co mam przeciekają. Na tą chwilę szukam czegoś małego na szybkie wypady, będę dobierać do danej wody na szybko. Myślę o tym, jak się sprawdzi to może będzie druga i wymiana z aktualnych... A docelowo będę szukał też całej dużej skrzyni na duże przynęty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted November 2 Share Posted November 2 (edited) https://allegro.pl/oferta/skrzynia-32-5x20-8x18-3-plano-model-620292-13375980518 Bierz tą, szukałem całej różowej, ale tylko taką znalazłem, będziesz zadowolniony, do tego jest mała i taka "fjuczerowa" (future-proof)🤣 Edited November 2 by Grzes77 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted November 2 Share Posted November 2 A tak poważnie @Grendziu to ja mam kumpla, który od około 3 dekad tylko spininguje i to w 99% na Wiśle i jej dopływach i on ma takie cudo https://allegro.pl/oferta/skrzynia-wedkarska-dwukomorowa-versus-14323740672 tylko nie pamiętam, czy dokładnie ten model, na pewno gdybym szukał coś dla siebie do spina, to bym się w tej japońskiej firmie rozejrzał, szczelne i zajebiste skrzyneczki 😉🥂🍻 Swoją drogą Sylwek mnie ciągle przekonuje, żebym mu towarzyszył i przebranżowił się na łowienie kleni na Radomce i Wiśle, nie powiem, że o tym nieraz nie myślę, by pobrodzić Radomką w przyujściowym odcinku za grubym kluskiem, wtedy sobie kupię coś podobnego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted November 2 Share Posted November 2 Grendziu a nie może być kubeł wędkarski? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 2 Author Administrators Share Posted November 2 6 godzin temu, Grzes77 napisał(a): https://allegro.pl/oferta/skrzynia-32-5x20-8x18-3-plano-model-620292-13375980518 Bierz tą, szukałem całej różowej, ale tylko taką znalazłem, będziesz zadowolniony, do tego jest mała i taka "fjuczerowa" (future-proof)🤣 Tylko gumy zakładam pod kolor majtek 😜😜😜 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted November 2 Share Posted November 2 7 godzin temu, Grendziu napisał(a): Szukam coś nowego, aktualna moja jedna jest spsuta po Szwecji i niestety te co mam przeciekają. Na tą chwilę szukam czegoś małego na szybkie wypady, będę dobierać do danej wody na szybko. Myślę o tym, jak się sprawdzi to może będzie druga i wymiana z aktualnych... A docelowo będę szukał też całej dużej skrzyni na duże przynęty. padłem😁. reklamówkę weź. to Twój najlepszy post😁😜😁😁😁🤘 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 2 Author Administrators Share Posted November 2 5 minut temu, christhof70 napisał(a): padłem😁. reklamówkę weź. to Twój najlepszy post😁😜😁😁😁🤘 Mam to, było fajne i się popsuło, na tyle było dobre, że w tym sezonie co najmniej niemal identyczne podrobił Jaxon i Carpelan ma też w sprzedaży. Niestety raz już kartę wędkarską mi zamokło, więc kupuję se te z pierwszego postu 😜😜😜 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted November 2 Share Posted November 2 10 minut temu, Grendziu napisał(a): Mam to, było fajne i się popsuło, na tyle było dobre, że w tym sezonie co najmniej niemal identyczne podrobił Jaxon i Carpelan ma też w sprzedaży. Niestety raz już kartę wędkarską mi zamokło, więc kupuję se te z pierwszego postu 😜😜😜 jaxon i mikado ma (miał) od dawna, ale jmc jest jakościowo lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 4 Author Administrators Share Posted November 4 Nie przyszła moja skrzynka jeszcze, a już wymyśliłem kolejny minimalizm, niestety tam gdzie kupuję nie ma na stanie... Wstawiam tutaj, aby pobawić się wątkiem 😉😉😉 Uwaga, mam trzy przyborniki, jeden wydałem i pewnie jeśli kupię ten poniżej to dwa lub jeden będzie na wydaniu😜😜😜 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted November 4 Share Posted November 4 38 minut temu, Grendziu napisał(a): Nie przyszła moja skrzynka jeszcze, a już wymyśliłem kolejny minimalizm, niestety tam gdzie kupuję nie ma na stanie... Wstawiam tutaj, aby pobawić się wątkiem 😉😉😉 Uwaga, mam trzy przyborniki, jeden wydałem i pewnie jeśli kupię ten poniżej to dwa lub jeden będzie na wydaniu😜😜😜 kupiłem 3 lata temu. nigdy nie użyłem i oddałem potrzebującym za 4 piwa. miałem wizję i spaliła się😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts