Jump to content

Uniwersalna spinningowa skrzynia wędkarska

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Szukam coś nowego, aktualna moja jedna jest spsuta po Szwecji i niestety te co mam przeciekają.

Na tą chwilę szukam czegoś małego na szybkie wypady, będę dobierać do danej wody na szybko.

Myślę o tym, jak się sprawdzi to może będzie druga i wymiana z aktualnych...

A docelowo będę szukał też całej dużej skrzyni na duże przynęty.

• Grendziu changed the title to Uniwersalna spinningowa skrzynia wędkarska

A tak poważnie @Grendziu  to ja mam kumpla, który od około 3 dekad tylko spininguje i to w 99% na Wiśle i jej dopływach i on ma takie cudo

https://allegro.pl/oferta/skrzynia-wedkarska-dwukomorowa-versus-14323740672

Screenshot_20231102-113126_Allegro.jpg.263c78548f62880255d8318093af4822.jpg

tylko nie pamiętam, czy dokładnie ten model, na pewno gdybym szukał coś dla siebie do spina, to bym się w tej japońskiej firmie rozejrzał, szczelne i zajebiste skrzyneczki 😉🥂🍻

Swoją drogą Sylwek mnie ciągle przekonuje, żebym mu towarzyszył i przebranżowił się na łowienie kleni na Radomce i Wiśle, nie powiem, że o tym nieraz nie myślę, by pobrodzić Radomką w przyujściowym odcinku za grubym kluskiem, wtedy sobie kupię coś podobnego.

• Thanks 1

• Administrators
6 godzin temu, Grzes77 napisał(a):

https://allegro.pl/oferta/skrzynia-32-5x20-8x18-3-plano-model-620292-13375980518

Screenshot_20231102-112357_Allegro.jpg.11e711614b0d2a811ed23fb04e05996d.jpg

Bierz tą, szukałem całej różowej, ale tylko taką znalazłem, będziesz zadowolniony, do tego jest mała i taka "fjuczerowa" (future-proof)🤣

Tylko gumy zakładam pod kolor majtek 😜😜😜

• Haha 2

7 godzin temu, Grendziu napisał(a):

Szukam coś nowego, aktualna moja jedna jest spsuta po Szwecji i niestety te co mam przeciekają.

Na tą chwilę szukam czegoś małego na szybkie wypady, będę dobierać do danej wody na szybko.

Myślę o tym, jak się sprawdzi to może będzie druga i wymiana z aktualnych...

A docelowo będę szukał też całej dużej skrzyni na duże przynęty.

padłem😁. reklamówkę weź. to Twój najlepszy post😁😜😁😁😁🤘

• Haha 1

• Administrators
5 minut temu, christhof70 napisał(a):

padłem😁. reklamówkę weź. to Twój najlepszy post😁😜😁😁😁🤘

Mam to, było fajne i się popsuło, na tyle było dobre, że w tym sezonie co najmniej niemal identyczne podrobił Jaxon i Carpelan ma też w sprzedaży.

Niestety raz już kartę wędkarską mi zamokło, więc kupuję se te z pierwszego postu 😜😜😜

Screenshot_20231102-182007.png

10 minut temu, Grendziu napisał(a):

Mam to, było fajne i się popsuło, na tyle było dobre, że w tym sezonie co najmniej niemal identyczne podrobił Jaxon i Carpelan ma też w sprzedaży.

Niestety raz już kartę wędkarską mi zamokło, więc kupuję se te z pierwszego postu 😜😜😜

Screenshot_20231102-182007.png

jaxon i mikado ma (miał) od dawna, ale jmc jest jakościowo lepsze

• Administrators

Nie przyszła moja skrzynka jeszcze, a już wymyśliłem kolejny minimalizm, niestety tam gdzie kupuję nie ma na stanie... Wstawiam tutaj, aby pobawić się wątkiem 😉😉😉

Screenshot_20231103-155609.png.eb2383af7022ef9bb1a98c2f35144265.png

Uwaga, mam trzy przyborniki, jeden wydałem i pewnie jeśli kupię ten poniżej to dwa lub jeden będzie na wydaniu😜😜😜

Screenshot_20231103-155648.png

38 minut temu, Grendziu napisał(a):

Nie przyszła moja skrzynka jeszcze, a już wymyśliłem kolejny minimalizm, niestety tam gdzie kupuję nie ma na stanie... Wstawiam tutaj, aby pobawić się wątkiem 😉😉😉

Screenshot_20231103-155609.png.eb2383af7022ef9bb1a98c2f35144265.png

Uwaga, mam trzy przyborniki, jeden wydałem i pewnie jeśli kupię ten poniżej to dwa lub jeden będzie na wydaniu😜😜😜

Screenshot_20231103-155648.png

kupiłem 3 lata temu. nigdy nie użyłem i oddałem potrzebującym za 4 piwa. miałem wizję i spaliła się😁